Quiz | Hoe goed herken jij mode uit de 80’s of jaren 90?


De jaren ’80 en ’90 hebben nog steeds een grote invloed op de huidige mode, maar hoe goed kun jij het onderscheid maken? Doe de test!

Advertentie

Steeds maar weer komen die jaren ’80 of de bekende 90’s terug! Natuurlijk is dat op entoen.tv meer dan ergens anders, maar toch hebben die ‘oude’ trends opeens weer een comeback en zie je weer iets in het straatbeeld terug. De vraag is alleen: is het jaren ’80 of ’90?

QUIZ: onderscheidt jaren ’80 van ’90!

Het is jouw taak in onderstaande quiz, om het juiste tijdperk per foto te selecteren, dus simpelweg kiezen tusen 80’s of 90’s! Hoeveel heb jij er goed?

Advertentie

Ben jij een kenner?!

En wat kwam er bij jou uit? Laat het ons weten in een reactie onderin en deel dit artikel om je vrienden uit de dagen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!