QUIZ: Hoe goed ken jij Bohemian Rhapsody van Queen?


Het is één van de bekendste nummers aller tijden, Bohemian Rhapsody is nog steeds ongelooflijk populair, maar ken jij de tekst inmiddels al?

Advertentie

Als er een nostalgisch nummer is, is dit het wel… Het is inmiddels ruim 40 jaar (!) geleden dat de Bitse popgroep Queen met dit geweldige nummer op de proppen kwam, dat algemeen wordt beschouwd als één van de succesvolste nummers ooit! In België en Nederland staat het Bohemian Rhapsody steevast in de top-5 van beste hits aller tijden.

Ken jij de tekst van Bohemian Rhapsody?

Nu is natuurlijk de vraag, hoe goed ken jij dit nummer? Neurie jij altijd wat mee, of denk je songtekst werkelijk te kennen? Kom erachter en doe de quiz hieronder! Laat in de comments onderin weten, wat jouw score was!

Advertentie

De bohemian QUIZ:

Advertentie

En, hoe heb je het gedaan?

Laat in de comments onderin weten, wat je score was en deel dit artikel (geef uiteraard je score hierbij aan, als deze goed was 😉 ) en daag zo ook je vrienden uit!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!