Hoe gaat het nu, 14 jaar later, met ‘Polleke’ en ‘Mimoun’ ? (+foto’s)!


Hoe gaat het nu met deze sterren? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Advertentie

Hoe gaat het nu met Polleke oftewel Liv Stig?

Na Polleke heeft Liv zeker nog dromen en aspiraties op het gebied van acteren gehad. Helaas werd zij tot twee keer toe geweigerd op de toneelschool. Belachelijk als je het ons vraagt, maar goed. Dit deed haar toen veel pijn. Zij heeft toentertijd besloten om acteren alleen nog maar als hobby te beoefenen. Momenteel ontwerpt Liv haar eigen lampen en dit lijkt allemaal wel goed te gaan. Neem een kijkje op haar website!

Hieronder is zij te zien met een paar van haar lampen!

Hieronder nog een interview met Liv uit 2016

Advertentie

Hoe gaat het nu met Mimoun oftewel Mamoun Elyounoussi?

Mamoun had wat meer geluk op het gebied van acteren. Hij speelde na Polleke nog in een tiental andere Nederlandse films. Zo schitterde hij onder andere in Het Paard van Sinterklaas, Coach, Pizza Maffia en Doodslag. Ook was hij in meerdere televisieseries te zien en was hij kandidaat in het programma Expeditie Poolcirkel (2014).

Advertentie

Tijdens de opnames van Pizza Maffia, moest Mamoun op een opgevoerde scooter rijden. Dit ging niet helemaal goed en tijdens een stunttraining raakte de acteur gewond!
Bekijk hieronder de beelden:

Momenteel is de acteur 29 jaar oud en nog steeds zeer actief in de acteerwereld. Hij is dagelijks op televisie te zien in de serie SpangaS. Hij speelde hierin de rol van Benaissa. Hieronder een recente foto van Mamoun.

.

 

log in

reset password

Back to
log in