entoen.tv = jeugdsentiment & nostalgie!

“Die goeie oude tijd!”… Wat is er leuker dan terugdenken aan die geweldige dingen van vroeger? Of het nu gaat om je kindertijd, basisschool, middelbare school of zaken die je herkent van als je al wat ouder was, jeugdsentiment en nostalgie zijn vaak gevoelens van puur genot! Juist om deze positieve gevoelens terug te halen, zijn wij entoen.tv begonnen.

Wat ooit begon met een simpele pagina, is uitgegroeid tot een bijna onuitputtelijk bron van alle leuke dingen van vroeger! Voor ieder wat wils, of het nu gaat om die geweldige snoepjes, super tekenfilms of de leukste herinneringen aan de basisschool of zelfs verkering vragen. entoen.tv biedt het beste jeugdsentiment en de mooiste nostalgie, waarbij de kracht ligt in het doordacht selecteren, creatief opstellen, maar ook de geweldige (tekstuele) manier van brengen van nostalgische content! Altijd positief, dat is de voorwaarde!

entoen.tv = geweldig adverteren!

Het primaire doel van entoen.tv is het dagelijks brengen van positiviteit door (gratis) leuke nostalgische content te delen. Dit brengt vele uitgaven met zich mee en om deze te bekostigen, bieden wij (geschikte partners) de mogelijkheid tot adverteren.

Een groot bereik, direct in de doelgroep en gericht op positiviteit, dat is adverteren op EnToen.tv. Hierin streeft entoen.tv naar passende en kwalitatief hoogwaardige advertenties! Dit moet over het algemeen geen probleem zijn, want voor adverteerders is entoen.tv een meer dan interessante mogelijkheid. Mocht je interesse hebben in één van onze mogelijkheden, verwijzen we je graag door naar onze advertentiepagina!

entoen.tv = jezelf ontwikkelen!

Jeugdsentiment en nostalgie is hot! Zeker als je hoogwaardige content aanbiedt kan het hard gaan. Waar wij een jaar geleden aangevangen zijn als twee creatieve hobbyisten met passie, kunnen we inmiddels wel wat hulp gebruiken! Heb jij affiniteit met jeugdsentiment en nostalgie, maar daarnaast ook zeker het internet, social media en kun je leuk schrijven? Dan zou entoen.tv wel iets voor jou kunnen zijn! Wij werken momenteel niet met vacatures, maar bieden wel de mogelijkheid freelance voor ons te werken met de volgende vooruitzichten:

  • Langdurige relatie met oplopende verantwoordelijkheden
  • Werken met social media (met een groot bereik)
  • Mogelijkheid om eigen creatieve ideeën uit te werken
  • Diversiteit door uiteenlopende projecten
  • Samenwerken met ervaren internet-ondernemers

Mochten wij je interesse hebben gewekt, kun je vrijblijvend contact opnemen met ons via redactie(at)entoen.tv! Wie weet brengt zelfs jeugdsentiment je wel wat in de toekomst!

entoen.tv = genieten!

Wij willen het op entoen.tv zo leuk mogelijk maken! Al doen we ons uiterste best hiervoor, kan het voorkomen dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Ook met betrekking tot onze content, doen wij ons uiterste best, eerlijk te handelen door zorg te dragen voor de rechten (en/of toestemming van de makers) van gebruikte content. Heb je gegronde opmerkingen over content, goede tips of juist een prangende vraag, horen we dat graag en kun je die sturen naar mail(at)entoen.tv! Voor nu kunnen we je niet anders dan veel surf-plezier toewensen! Enjoy!

Met nostalgische groet,

Het entoen.tv-team!

log in

reset password

Back to
log in

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief met nog meer jeugdsentiment!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Click Me