Heel Oostenrijk in de ban van deze OV-jaarkaart! Zie jij waarom?


Heel Oostenrijk heeft het inmiddels over deze OV-kaart, die volledige viral is gegaan. Kun jij zien waarom deze kaart zelfs in Duitsland het internet verovert?

Hij moest zijn persoonlijke OV-jaarkaart (voor Wenen) verlengen en gaf daarvoor, zoals behoort, een foto door. Niks aan de hand zou je denken, ware het niet dat er iets speciaals was aan deze foto. Andreas Russold (30) had de Wiener Linien namelijk een pasfoto gestuurd, waar hij samen met zijn kat op staat. Tot groot genoegen van Andreas (en zijn kat ‘Chewie‘) is zijn foto niet geweigerd en ontving hij zijn OV-kaart per post.

Advertentie

Kort daarop plaatste hij bovenstaand bericht op een facebook om te bedanken voor zijn nieuwe OV-kaart met kat. De foto werd meteen door vele duizenden mensen geliked en Oostenrijkse media pikten het snel op. Wellicht dat de reactie van de Wiener Linien ook meespeelde. Zij plaatsten namelijk dit als antwoord:

Wiener-Linien-kaart
Eerst was het nog de jaarkaart, maar dan… (bron: facebook.com)

Een geweldig antwoord van de Vervoersdienst! Andreas kreeg ook al de eerste waarschuwing van een grappige controleur, dat hij vanaf nu alleen nog maar MET kat samen kan reizen op zijn nieuwe kaart… Vind ie waarschijnlijk niet erg!

Andreas Kat
(bron: privé)

Nu is het de vraag of dit ook in Nederland en België kan gebeuren. Wij wachten in ieder geval met smacht op de eerste grappige foto’s!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!