Ken je deze 7 ongelooflijke krachten van Jomanda al?


Via: ANP | onbekend, CC

Als kind geloofde je misschien in broodje aap verhalen, maar als kind van de jaren ’90 heb je een √©cht wonderen zien gebeuren. Jij hebt namelijk Jomanda en haar genezende krachten mogen ervaren. Lucky you! ūüėČ

Via: ANP | Ed Oudenaarden, CC

Advertentie

Jomanda is wonderbaarlijk

Ik weet niet meer hoe en wanneer, maar ineens was zij daar. De wonderbaarlijke verschijning: Jomanda. En zij had een heleboel trouwe volgelingen. Geloofde jij vroeger ook dat zij genezende krachten had? Maar wie was Jomanda eigenlijk en welke super power had zij dan? Wat weet jij nog over Jomanda?

1. Jomanda straling

Zij kon je instralen met haar handen en dan gebeurde er blijkbaar iets wonderbaarlijks. Voel jij nu wat?

Via: youtube.com (caption) | Okkie31

2. Instralen via de ‘ether’!

De straling kon ook via de radio of televisie (ja zelfs via een videoband) worden gevoeld/ opgevangen en dat was wel handig voor mensen die niet naar Jomanda toe konden gaan. Voor wie wil ingestraald worden, be my guest:

3. Jomanda-water

Ik had liever spraakwater, maar voor best wat mensen was Jomanda-water in de jaren ’90 een doodnormaal fenomeen. Het was zo gewoon dat je de flessen zo bij haar kon bestellen. Wat zij ermee deed om het te “zegenen” weet ik niet, maar het werd er bijzonder van, aldus Jomanda en aanhang.

Advertentie

4. Healings

Je kon persoonlijk getuige zijn van haar krachten en een healing bijwonen. Wat er tijdens een healing gebeurde, weet ik niet maar ik kan me voorstellen dat zij er dan zo bij stond. Armen richting de hemel en dat iedereen vol bewondering naar haar omhoog keek. Best creepy, maar dat is mijn mening.

Via: ANP | Kippa, CC

5. Blauwe jurk

Jomanda droeg altijd Maria-blauw ‚Äď een kleur die haar hemelse gaven onderstreepte (aldus Trouw). Warempel, komt daar de term hemelsblauw vandaan? Hebben wij dat aan Jomanda te danken? ūüėČ Of zou zij inspiratie zijn geweest voor dat ene bekende nummer…

6. Hoofdband

Ik denk dat de wilde lokken van Jomanda haar flink in de weg zaten tijdens de healings. Of ze zweette veel door de inspanning van het instralen. Waarom zou ze anders altijd een hoofdband hebben gedragen? Weet jij het soms?

Via: youtube.com (caption) | ParanormaalNL

7. Genezend medium

Tja, hoe moet je Jomanda en wie zij was nou omschrijven? Jomanda noemt zichzelf steeds een genezend medium. Blijkbaar is dat anders dan bijvoorbeeld een Char, ken je die nog? Zou jij nu een healing bijwonen van Jomanda? Geeft ze die eigenlijk nog?

Advertentie

Geloofde jij in Jomanda? Of juist niet? Laat het ons weten in een reactie onderin en vergeet dit niet te delen met andere Jomanda-fans!

Lees ook: 6 urban legends, die je vroeger als kind hoorde

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!