One Tree Hill: zo gaat het 16 jaar later met de cast


1. Lucas Scott (Chad Michael)

Was hij niet ontzettend knap? Veel tieners wensten vurig dat ze een dag Peyton of Brooke mochten spelen. Want Lucas was the good guy. Hij trouwde met actrice Sophia Bush (Brooke), maar na twee jaar scheidden ze.

Advertentie

Vandaag kan je hem nog steeds op het scherm zien. Chad speelde mee in de tv-series Chosen, Texas Rising. Ook in het recente Riverdale schittert hij. Veel is hij niet veranderd, behalve wat extra gezichtsbeharing.

2. Peyton Sawyer (Hilarie Burton)

Peyton was een cheerleader, maar eigenlijk ook een alternatieve meid. Ze tekende veel en luisterde naar bands zoals The Velvet Underground. Uiteindelijk start ze ook haar eigen platenlabel.

OTH Season 1::Peyton

Hilarie Burton had terugkerende rollen in Gray’s Anatomy en Lethal Weapon. Ze speelde mee in de volgende kerstfilms: Christman on the Bayou, Last chance for Christmas, en The Christmas Contact. Hilarie is getrouwd met acteur Jeffrey Dean Morgan. Zoals je ziet is ze nog steeds even knap.

3. Nathan Scott (James Lafferty)

Nathan werd ge√Įntroduceerd in de serie als een bad boy, de vervelende halfbroer van Lucas. Uiteindelijk smolt iedereen voor hem. Diep vanbinnen bleek hij een atleet met een hart van goud te zijn.

Haal nostalgie terug ūüĎČ click op plaatje! | Via: One Tree Hill (capture)

Advertentie

Sinds het einde van One Tree Hill heeft James Lafferty verschillende terugkerende rollen gehad in Crisis en The Haunting of Hill House. Daarnaast maakte hij de komische serie Everyone is Doing Great.

4. Brooke Davis (Sophia Bush)

Het is onmogelijk om geen crush te hebben op Brooke Davis. Ze is knap, sexy, en zelfzeker. In het begin van de serie is Brooke een onvolwassen cheerleader. Doorheen de seizoenen groeit ze uit tot een volwassen vrouw met haar eigen kledinglijn ‘Clothes over Bros.’

Sophia Bush heeft niet stil gezeten na One Tree Hill. Ze speelde in tal van series en de films Stay Alive, John Tucker Must Die en The Hitch. Daarnaast is ze activiste. Via sociale media probeert ze haar volgers bewust te maken van maatschappelijke problemen.

5. Haley James (Bethany Joy-Lenz Galeotti)

Tenslotte was er Haley James, de beste vriendin van Lucas. Ze wordt verliefd op Nathan, aan wie ze bijles geeft. Ze trouwen en krijgen een zoon.

Advertentie

Net zoals in de serie, is Bethany ook in het echt muzikante. Samen met Amber Sweeny vormt ze het folkduo Everly. Ze brachten al verschillende platen uit. Daarnaast acteert Bethany nog. Ze heeft kleine gastrollen gehad in Dexter en CSI: Crime Scene Investigation. Verder verkoopt ze online zelfgemaakte kledij.

De cast van One Tree Hill is natuurlijk veel uitgebreider. Het einde van de serie was voor veel fans hartbrekend. Mis jij de serie nog? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Lees ook: Zo gaat het 25 jaar later met de cast van Sweet Valley High

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Rosalie Van Hoof

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!