One Tree Hill: zo gaat het 16 jaar later met de cast


Via: One Tree Hill (capture)

Leefde jij vroeger ook mee met de inwoners van Tree Hill? De dramaserie liep van 2003 tot 2012. Zo gaat het vandaag met de One Tree Hill-cast! Zou jij ze nog herkennen en vind je ze veel veranderd? Bekijk de acteurs onderin!

Haal nostalgie terug 👉 click op plaatje! | Via: One Tree Hill

Advertentie

One Tree Hill: een terugblik

Waarschijnlijk zullen velen 90’s kids zich One Tree Hill nog wel herinneren. De dramaserie uit 2003, draait om het basketbalteam, The Ravens, uit een kleine stad in North Caroline… Tree Hill! Een leuk feitje is, dat de serie daadwerkelijk is opgenomen in North Carolina, maar in het dorp: Wilmington!

Haal nostalgie terug 👉 click op plaatje! | Via: One Tree Hill

In totaal zijn er maar liefst 9 seizoenen van gemaakt, waarbij de eerste 7 seizoen 2010 liepen. In Nederland werd de serie uitgezonden op Net 5; in België was de serie te zien op 2BE en ZES.

Het verhaal

One Tree Hill begint met een epische basketbalwedstrijd tussen de halfbroers Lucas en Nathan Scott. De creatieve Peyton Sawyer is eerst de vriendin van Nathan. Nadien heeft ze een relatie met Lucas. Brooke Davis is haar beste vriendin. Ook Haley James heeft een belangrijke rol. Zij begint een relatie met Nathan. Later trouwen ze en krijgen een zoon, Jamie. De inwoners van Tree Hill kenden veel romantische drama. Bovendien was het introlied ‘I don’t Want To Be’ van Gavin Degraw aanstekelijk.

Advertentie

Reünie?

Vorig jaar was er even spraken van een One Tree Hill-reünie. Uiteindelijk ging het om een film, The Christmas Contact. Hierin speelt een deel van de One Tree Hill-cast. Je ziet Burton (Peyton) en Harris (Rachel) aan het werk. Ook Buckley (Clay), Tanner (Skills), en Hilton (Chris) doen mee. Een aanrader voor de echte One Tree Hill-fans!

Benieuwd hoe het vandaag met de cast van One Tree Hill gaat? Lees verder op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Rosalie Van Hoof

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!