Oh Oh Cherso: hoe is het NU met de deelnemers [+foto’s]


Via: Oh Oh Cherso | RTL

Oh Oh Cherso was toen het op de buis kwam in 2010 een enorm populair programma, waar zelfs nog een aantal keren een vervolg op is gekomen. Deze Haagse jongeren gingen naar Chersonissos en werden vervolgens beroemdheden. Maar, hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog steeds zo wild en onbezonnen of zijn er dingen veranderd? Wij hebben het voor je uitgezocht.


Oh Oh Cherso

De eerste aflevering van Oh Oh Cherso is nog niet eens zo heel lang geleden, in 2010, maar toch hebben de deelnemers al een deel van hun carrière erop zitten inmiddels. Het programma was erg populair: in het eerste seizoen had elke aflevering meer dan één miljoen kijkers.

Advertentie

Het concept was simpel: stuur een groep jongeren die elkaar niet kennen naar een villa in Chersonissos en laat ze hun gang gaan. Het gevolg: stappen, relaties, ruzies en briljante televisie. Na de serie werden de deelnemers van Oh Oh Cherso beroemdheden en zijn er een aantal het schnabbel-circuit in gegaan.

Naast Oh Oh Cherso kwam er ook nog Oh Oh Tirol, Oh Oh Cherso 2 en uiteindelijk, met nieuwe mensen, Oh Oh Cherso daar gaan we weer.

Wist je dat…

  • Door de serie kwam het titellied (oorspronkelijk Oh Oh DenHaag) opnieuw binnen in de single top 100, terwijl het uitgebracht werd in 1982
  • Oh Oh Cherso is gebaseerd op de serie ‘Jersey Shore’ van MTV
  • Er zijn 50 Haagse jongeren gecast voor de serie, waarna er acht zijn overgebleven
  • De eerste aflevering was het beste bekeken programma op RTL5 ooit

> Bekijk op Videoland oude afleveringen van Barbie en Oh Oh Daar gaan we weer

Herinneringen ophalen

Laten we eens beginnen met de intro

We hebben ook nog de casting voor je…

Advertentie

Hoe is het nu met de cast van Oh Oh Cherso?

Wij waren wel eens benieuwd hoe het nu gaat met de cast van Oh Oh Cherso. Is Jokertje nog steeds getrouwd? En is Sterretje nog steeds aan het DJ-en? Wij hebben het voor je uitgezocht, lees snel verder op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!