De meest nostalgische filmauto’s ooit in ÉÉN commercial


Via: capture youtube.com

Nostalgie is hot en dat weten reclamemakers ook. Zo heeft een Walmart een nieuwe commercial, met de meeste typerende en nostalgische filmauto’s ooit!

De populariteit van nostalgie

Niet alleen wij van entoen.tv (en jullie als onze bezoekers) houden van nostalgie. Nostalgie is hot… en reclamemakers maken daar maar al te graag gebruik van. Kon je tijdens de Kerst weer genieten van een Google-commercial, waarin Home Alone werd overgedaan, is het nu weer de beurt aan een groot Amerikaanse onderneming.

Advertentie

Nostalgische auto’s

In de reclame van het de Amerikaanse supermarktketen zijn auto’s te zien. Een heleboel nostalgische filmauto’s om precies te zijn. Met deze reclame wil Walmart toepasselijk haar pick-up service onder de aandacht brengen. Wij vinden ‘m vet…

Via: capture youtube.com

De commercial…

Laten we je niet meer in spanning houden, hierbij de commercial:

Hoeveel bekende auto’s zag jij?

Als je goed oplet, zie je een heleboel bekende filmauto’s voorbij komen. Zo zag je de Batmobile, K.I.T.T (van de Night Rider), de ‘benenwagen’ van The Flintstones, de tijdreiziger uit Back to the Future, maar ook die gekke hond uit Dumb & Dumber.

Advertentie

Welke iconische filmauto’s herkende jij nog of welke had je hier ook verwacht en miste je juist? Laat het weten in reactie onderin en vergeet dit niet te delen met andere nostalgie- of auto-liefhebbers!

Lees ook: Welke van deze 12 spannende televisie-series vond jij het gaafst?

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!