Hoe is het 26 jaar later met de hunk Nick Carter [+foto’s]


Via: pinterest.com

Nick Carter was in de jaren 90 het idool van veel meisjes. Maar hoe gaat het nu met deze hunk? Natuurlijk hebben we ook veel actuele foto’s voor je opgezocht.

Nick Carter

Nick Carter is geboren in 1980 in Jamestown. Vanaf 1990 heeft hij veel audities gedaan en was hij regelmatig te zien in reclames, maar zijn echte succes kwam pas toen hij in 1993 bij de Backstreet Boys.

Advertentie

Nick Carter, die op 12 jarige leeftijd bij de Backstreet Boys ging speelde eerst drums en gitaar en werd een belangrijke leadzanger van de groep, ook al zongen ze allemaal.

Via: youtube.com (caption) | Backstreet Boys

Nick was voor veel jonge fans het ultieme idool en de Hitkrant- en Break Out-posters hingen dan ook op menig kamer. Het tieneridool tourde over de hele wereld en meisjes werden spontaan verliefd op de blonde zanger.

Wist je dat…

  • Hij speelde in 2004 in de horrorfilm The Hollow. Hij zou nog in een andere horrorfilm spelen, maar deze werd geannuleerd.
  • Hij kreeg een aantal ‘titels’ waaronder: The Biggest Teen Idol en stond hij in de lijst van 50 Most Beautiful People in the World.
  • Er zijn wereldwijd maar liefst 80 miljoen albums verkocht door de Backstreet Boys.

Herinneringen ophalen

We moeten natuurlijk even je geheugen opfrissen met een aantal iconische nummers van de Backstreet Boys alvorens we verder gaan met het heden.

Advertentie

Hoe is het nu met Nick Carter

Wij zijn voor je op zoek gegaan naar Nick Carter en vooral hoe het nu met hem gaat. Wij hebben natuurlijk actuele foto’s van hem en alle ins- en outs van de afgelopen jaren. Lees snel verder op de volgende pagina.


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!