Neopets waren geweldig en deze 15 punten bewijzen het


9. De Tiki Tack Tombola

Tombola tijd! Dit was net zo spannend als de Snowager. Je kreeg een ticket en keek of je wat gewonnen had. Soms was de tombola man er gewoonweg niet. Later terugkomen was dan de boodschap.

Tiki Tack Tombola photo TikiTackTomboloa.jpg

Advertentie

10. Je was steenrijk

Neopets leerde je levensbelangrijke lessen. Goed geldbeheer om te beginnen. Je kon je neopoints op de bank zetten om te sparen. Hier kreeg je dan hier een rente op. Hoe realistisch! Bovendien bezat je op Neopets meer geld dan je ooit zult hebben.

Via: neopets.com (capture)

11. Leuke verfborstels kopen

De verfkwasten zo kleurrijk als een regenboog maakte jouw kinderhartje helemaal dol. Als een kraai die een glinsterende ring ziet, wilde jij ze zo snel mogelijk verzamelen.

Neopets Paintbrushes photo paintbrushes_zps94a1a562.jpg

12. Petpets!

Jouw Neopet had zelf ook een huisdiertje, namelijk een Petpet! En om heel eerlijk te zijn, waren deze soms zelfs nog cuter dan je Neopet. #Truestory

One of these things just don't belong...

13. Heerlijk exotisch fruit

Naast onze appelen en peren leek het fruit in Neopets heerlijk exotisch. Hiervoor speelde je iedere dag op de fruitmachine.

Via: neopets.com (capture)

14. Mynci strand volleybal

In de realiteit ben jij niet zo’n liefhebber van volleybal, maar op Neopets kon je volleyballen met aapjes! Alle gekheid op een stokje.

Advertentie

15. Plotse uitdagingen

Tenslotte, er kon plots zomaar iets gebeuren! Iemand daagde je plots zeer agressief uit voor een duel in de strijdarena. Het competitiebeest in jouw kwam dan naar boven.

Via: neopets.com (capture)

Jouw Neopets herinneringen?

Speelde jij vroeger ook op Neopets of was jij eerder te vinden op Habbo of spele.nl ? Laat ons weten in een reactie hieronder, wat jij zo leuk vond aan Neopets!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Rosalie Van Hoof

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!