De 10 meest memorabele momenten uit de Toy Story films


6. Buzz heeft een vader!

Het moment in Toy Story 2 waarop de slechterik Zurg tegen Buzz zegt: “Ik ben je vader”. Star warsfans genieten waarschijnlijk nog steeds na van deze subtiele referentie van Disney.

Advertentie

7. Woody moet een keuze maken

Een opwindend leven met Jessie, het paard Bullebeest en Stinky Pete de goudzoeker, of terugkeren naar Andy die stilaan ouder wordt en steeds minder interesse voor hem heeft? Het lijkt een banaal dilemma, maar staan we allemaal niet vroeg of laat voor een vergelijkbare keuze? Woody twijfelt, besluit te blijven, maar herinnert zich dan de mooie momenten die hij met Andy deelde, en besluit toch terug te keren. Met de zin: “I can’t stop Andy from growing up. But I wouldn’t miss it for the world.”

8. Kens fashion show

Toy Story is vaak ook huilen van het lachen. Zoals het fenomenale moment waarop Barbie en Ken elkaar leren kennen, bijvoorbeeld. Ken toont Barbie zijn uitgebreide kledingcollectie, waarop zij, erg onder de indruk, vraagt of hij een modeshow wil geven en zijn mooiste stuks wil tonen. Zo gezegd zo gedaan.

9. Buzz in het Spaans

Misschien wel het meest hilarische moment van alle Toy Story films samen: toen Buzz Lightyear per ongeluk ingesteld was in het Spaans.

10. Andy gaat studeren

Alsof je naar een vliegtuigcrash in slow motion kijkt: op het einde van Toy Story 3 gaat Andy studeren. Hij is te oud geworden voor zijn speelgoed en besluit het aan een jong meisje te geven. Maar niet zonder afscheid te nemen van zijn oude maatjes.

Wie het hier nog droog houdt, is wellicht een apathische psychopaat.

Advertentie

Jouw Toy Story-moment?

Welke van deze typerende momenten uit de Toy Story reeksen herinner jij je nog het meest? Of missen we wellicht een belangrijke? Laat het weten in een reactie onderin!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Rosalie Van Hoof

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!