Er zwemt iets naar zijn boot, maar dit had hij nooit verwacht


Deze man zat in zijn boot en zag iets langs zwemmen. Eerste had hij niet door wat het was, maar toen hij het wel zag, deed hij wat nodig was.

Vervuiling

Er is niets erger dan allerlei vervuiling in de zee en dat heeft deze man met een goed hart ervaren. De rotzooi en oude visnetten in het water kunnen ervoor zorgen dat dieren overlijden of verminkt worden. Deze man in een kajak zag een zeeschildpad zwemmen en deed precies wat nodig was.

Advertentie

Misschien was het wel voorbestemd, dat ze op het open water deze schildpad tegenkwamen. Hopelijk is dit filmpje een eyeopener en maakt het mensen bewust wat rotzooi en ander vervuiling te weeg kan brengen. Niet alleen in de zee, maar ook op het land.

Wat een helden! Deel deze video!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!