Herinner jij je M-Kids nog? Zo gaat het nu met de meisjes [+foto’s]


Via: CD M-Kids

Er waren veel populaire meidengroepen in de jaren 00, zo ook de M-Kids. Wij gingen op onderzoek uit hoe het nu met de dames gaat.

M-Kids

De M-Kids werden ‘opgericht’ in het jaar 2000, nadat er drie meiden bij elkaar gevonden waren om een meidengroep te vormen. Dit waren Tamara Cambré, Britt De Winter en Davina Cambré, waaronder twee zussen.

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

Advertentie

Tijdens hun kortstondige succes hebben ze een aantal hits gehad, die iedereen nog wel bekend zullen voorkomen. Waarschijnlijk zeggen Funky Monkey, Swingen en Indianen dans je nog wel wat! Uiteindelijk, in 2005, besloten de meiden dat ze te oud werden om als M-Kids op te treden, maar al snel stopt het zingende trio. Neemt niet weg dat ze een aantal memorabele hits hebben gescoord.

Door hun succes kwam er bijvoorbeeld ook een eigen stripreeks, maar die stopte alweer na zes albums. Voordat we gaan bekijken hoe het nu met de meiden gaat, hieronder nog eerst wat herinneringen en natuurlijk hun grootste hits!

Wist je dat…?

We hebben nog een aantal feiten over de meisjes voor je opgedoken

  • De drie meisjes hebben elkaar leren kennen bij dansgroep Malisa waarna ze ontdekt werden
  • De M-Kids werd opgericht als tegengeluid voor K3, maar in tegenstelling tot K3, waren de meisjes van M-Kids zelf ook nog erg jong

Herinneringen ophalen

Advertentie

Vooruit, nog één dan…

Hoe gaat het nu met de meisjes van M-Kids?

Wij zijn op zoek gegaan hoe het nu met de meisjes gaat. Wat hebben ze nog gedaan in de tijd na M-Kids en vooral: hoe zien ze er nu uit? Lees snel verder op de volgende pagina om te bekijken hoe ze er nu uitzien.


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!