Herinneringen ophalen met Linda, Roos & Jessica, maar wist jij dit ook?


Via: screenshot Youtube

Drie dames uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST) begonnen als grap een band, maar Linda, Roos & Jessica scoorden zowaar een nummer 1-hit! We halen even wat geweldige herinneringen op en hebben enkele vooralsnog onbekende wist-je-datjes…

Goede Tijden, Slechte Tijden

Als je meespeelt in Nederlands populairste soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, heb je natuurlijk al snel een springplank van publiciteit voor eventuele nevenwerkzaamheden. Zo is een grap van GTST-acteurs Babette van Veen (Linda), Guusje Nederhorst (Roos) en Katja Schuurman (Jessica) uitgelopen tot een waar succes met zelfs een Nummer 1-hit!

Via: ANP, Kippa, CC

Advertentie

En toen was er Linda, Roos & Jessica!

Waar de GTST-dames dus gingen voor één (als grap bedoeld) concert-optreden, werd dit in 1995 een groot succes. Dat gebeurde meteen met hun grootste hit ‘Ademnood’, die maar liefst 7 weken op nummer 1 stond! Maar ook de 5 singles daarna (tot 1998 toe) verschenen allen in de Single Top 100, zij het met (steeds) minder succes…

Meer verzamelingen? -> click op plaatje!

Laten we even wat herinneringen ophalen, met enkele songs. Kun je ze nog meezingen?

Ademnood

Alles of niets

Advertentie

Lange nacht

Wist jij deze zaken ook?

Natuurlijk is het vroegtijdig overlijden van Guusje Nederhorst niemand ontgaan. Er zijn gelukkig ook leuke weetjes over Linda, Roos & Jessica, waar we nu over kunnen lachen en die maar weinig mensen wisten! Lees het op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!