De 15 leukste feest- en cadeau-artikelen van de NIEUWE K3!


Er zijn inmiddels al veel K3-artikelen, maar een groot deel daarvan heeft nog de oude K3 erop staan. Dit zijn de leukste met de NIEUWE K3!

Na 17 jaar (waarvan 7 jaar met Josje) succesvolle groep te zijn, zijn er natuurlijk vele leuke cadeau’s te vinden met Josje, Karen, Kathleen of Kristel erop! Voor de jonge #echteK3fan is het natuurlijk inmiddels interessanter om een cadeautje te krijgen (of een feestje te vieren) met de nieuwe K3’tjes Hanne, Klaasje en Marthe!

Advertentie

15 leukste nieuwe K3-cadeautjes

Wij hebben de 15 leukste K3-cadeautjes en feestartikelen op een rijtje gezet. Geen gezoek meer naar die leuke cadeautjes of aankleding voor een echt K3-feestje! Klik op de plaatjes voor meer informatie (over prijs enz.) en natuurlijk ook als je het product wil kopen!

1. De vrolijke brooddoos

K3-brooddoos

2. Zonnebaden met het K3-badlaken

K3-badklaken

3. Heerlijk K3-kwartet spelen

K3-kwartet

4. Sterren styling voor designers!

K3-sterrenstyling

5. Echte K3-vriendenboek

K3-vriendenboek

6. Je eigen K3-drinkbeker

K3-beker

7. ‘Dit is K3’-DVD kijken!

Dit is K3 DVD

8. Super: 4 K3-spellen in 1

K3 4 spellen-in-een

Advertentie

We zijn er nog niet! Er volgen nog 7 geweldige K3-cadeau’s of -feestartikelen, maar wel alleen van de nieuwe K3! Je kan verder ook altijd kijken op het K3-deel van de sites van Bart Smit of Intertoys!

We gaan nog even verder met geweldige K3 cadeau’s en feestartikelen van de nieuwe K3. Klik op de plaatjes voor meer informatie (over prijs enz.) en natuurlijk ook als je het product wil kopen!

9. K3 drinkbeker met deksel!

K3-drinkbeker-deksel

10. Lekker kleuren met K3

K3-kleurboek

11. Memory spelen!

K3-memory

12. Berg die K3-koekjes goed op!

K3-koekendoos

13. De K3-mok MET handtekeningen!

K3-mok

14. Puzzelen met de K3’tjes

K3-puzzel

15. Heerlijk slapen in K3-dekbed!

K3-dekbedovertrek

Je kan verder ook altijd kijken op het K3-deel van de sites van Bart Smit of Intertoys! En natuurlijk altijd goed prijs vergelijken, maar houd hier rekening met verzendkosten, want er zijn vaak verschillen!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!