Lau (van Tiny en Lau) overleden: wij halen herinneringen op


Tiny en Lau kreeg een aantal jaren geleden eeuwige internetroem met een filmpje dat op internet verscheen waarin ze kerstboom opzetten. Lau is op 79-jarige leeftijd overleden.

Tiny en Lau

Het is inmiddels al de nodige jaren geleden, in 2007 werd het filmpje van Tiny en Lau voor het eerst uitgezonden door SBS6.

Advertentie

Het bekende fragment komt uit een vierdelige serie waarin mensen uit Nooddorp/Indianendorp te zien waren. Hierin waren ook Tiny en Lau te zien, die hier een kerstboom op aan het tuigen waren. Dit verliep niet helemaal naar wens en dat liet Lau dan ook graag horen met een aantal grove scheldwoorden.

Na het filmpje gebeurde er veel, ze werden bijzonder populair op internet en kregen bijvoorbeeld ook een eigen soundboard. Hierop zijn de meest iconische uitspraken van Tiny en Lau terug te horen.

Screenshot YouTube

Verzorgingstehuis

Lau zat al een aantal jaren in een verzorgingstehuis voor onder andere zijn dementie. Er waren al eerder hardnekkige geruchten dat hij overleden zou zijn, maar dat was toentertijd onjuist.

In maart 2019 meldde RTL Boulevard dat de 79-jarige Lau van het bekende duo overleden was. Natuurlijk wensen ook wij de familie veel sterkte.

Screenshot YouTube

Herinneringen ophalen

Natuurlijk kunnen we dat maar op één manier doen: check hieronder de video waar het allemaal mee begon, die inmiddels ruim zes miljoen keer bekeken is op YouTube.

Advertentie

Herinner jij je de video nog? In 2019 was dit alweer 12?! jaar geleden, wat gaat de tijd toch snel.

Tiny en Lau zullen altijd in onze gedachten blijven!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!