Was jij een echte ‘kwajongen’? Dan heb jij deze 16 streken sowieso uitgehaald!


9. Boem!

Elk jaar hield je wel vuurwerk achter van oudejaarsnacht. Met deze nitraten kon je mooi de prullenbak op het veldje opblazen. Niemand die het verwachte en wat een knal kwam er vanaf!

Advertentie

10. Bah!

Op de kermis kon je zakjes koken die roken als rotte eieren. Deze kon je mooi voor de deur achterlaten na het belletje lellen.

11. Hihi… zoute koffie

Zout en suiker zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden. Daarom deed je op een familiedag zout in de koffie van die vervelende oom. Hilarisch!

12. Ouwe Snoeperd!

Bij de drogist kon je zelf snoep scheppen. Je zakgeld ging er alleen wel snel doorheen op deze manier. Dan maar stiekem je zakken vullen met een paar lekker snoepjes… En niet betrapt worden natuurlijk!

13. “Hallo met…”

Prank calls waren ook verschrikkelijk grappig. Je struinde het telefoonboek af en belde mensen op met een grappige stem. Natuurlijk was er ook de telefooncel voor die speciale ‘volwassenen-lijnen’… Wel je lach (proberen) in te houden natuurlijk!

telefoonnummers onthouden

Advertentie

14. Ballon op de uitlaat

Wanneer je een ballon op de uitlaat van een auto deed zorgde dit voor vuurwerk. Zodra de auto startte, vulde de ballon zich tot hij niet groter meer kon worden. BOEM!

15. Niet teveel zout nemen… 😉

In een restaurant kon je ook kattenkwaad uithalen. Zo draaide je de dopjes van de zout en peper pot los. De eerstvolgende die wat zout wilde nemen, kreeg vervolgens de hele pot over zijn eten heen. Lachuh!

Advertentie

16. De kurkenschieter

Een oude fietspomp en een handjevol kurken zorgden voor een gevaarlijk wapen. De kurkenschieter!

En…? Hoeveel van bovenstaande streken haalde jij vroeger uit? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG die kwajongens en -meisjes!!

log in

reset password

Back to
log in