Hilarisch: de Krokante Krab uit spongebob bestaat ECHT!


Spongebob is misschien wel één van de meest bekeken tekenfilms. Op school werd er vaak over de afleveringen gepraat. Vooral in de Krokante Krab beleefde Spongebob veel avonturen.

De krabburger was een specialiteit van de Krokante Krab. Klanten stonden massaal in de rij voor deze burger die gemaakt werd door Spongebob. Als kind had je vast graag ook eens willen eten in de krokante krab.

Advertentie

De Krokante Krab bestaat echt!

Je zult het misschien niet gedacht hebben, maar de krokante krab bestaat echt, namelijk in  Palestina en Mexico. Ze hebben daar het hele restaurant nagemaakt. Zelf de kassa is een boot. Aan elk detail is gedacht.

Zowel van binnen als van buiten is het een exacte kopie van de Krokante Krab. Zelf de kamer van meneer Krab hebben ze nagemaakt. In het buitenland heeft het restaurant alleen een iets andere naam namelijk Krusty Krab.

Het restaurant in Mexico

In Mexico hebben ze ook een poging gedaan om het restaurant van meneer Krab na te maken. Dit is ook  zeker wel gelukt, alleen is het iets aan de kleine kant vergeleken met de Krokante Krab op televisie in Bikinibroek.

Advertentie

Kinderen kunnen in dit restaurant op de foto in het kantoor van Meneer Krab. In dit kantoor bevindt zich ook de kluis met geld.

Het restaurant in Palestina

Het restaurant in Palestina lijkt extreem veel op de krokante krab. Alle meubels zijn exact het zelfde. Ook alle kleuren kloppen helemaal.  Als fan van Spongebob had jij vroeger vast en zeker ook een kijkje willen nemen in dit restaurant of misschien wil jij dat wel nog steeds.

Zelf de menukaart komt overheen met de televisie-serie. Het enige verschil is dat dit restaurant niet op de zeebodem zit. Ook is het een groot raadsel hoe het restaurant aan het geheime recept komt van de heerlijke Krab Burger, want de populaire burger verkopen ze daar ook.

Ook de buitenkant van het restaurant ziet er helemaal uit zoals de Krokante Krab. Je herkent het meteen. Zelf aan de vlaggen op het dak hebben ze gedacht bij het bouwen van het restaurant.

Advertentie

Wil je nog meer zien van het restaurant? Bekijk dan deze video over het restaurant in Palestina.

Ken jij iemand die ook helemaal dol is op sponsbob? Deel dit bericht dan op Facebook en tag hem/haar!

log in

reset password

Back to
log in

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link