Deze 21 nostalgische koekjes nam jij vroeger mee naar school!


Koekjes waren altijd populair mee te nemen naar school voor bij de pauze. Misschien had jij ook wel een klasgenoot die ze altijd koekiemonster noemde. Want bijna bij iedereen zat er wel iemand in  de klas die verslaaft was aan koekjes eten.

Wij hebben een overzicht gemaakt van de koekjes die het meest mee naar school werden genomen. Vooral nummer 18 was ongelooflijk populair (en lekker). Wat was jouw favoriete koekje? Laat het ons weten!

1. Smoeltjes

Smoeltjes heeft bijna iedereen vroeger wel eens gegeten. De koekjes waren te herkennen aan de grappige gezichtjes. Deze koekjes waren gemaakt van speculaas.

Advertentie

2. Liga Milk Break

Vooral de vulling van deze koek was erg lekker. Sommige mensen deden alleen de binnenkant van deze koek op eten.

3. Space koekjes

De space koeken bestonden uit chocolade en karamel. Vooral de naam van de koek klonk altijd gaaf.

4. Sultana

Sultana was vroeger misschien wel het meest verkochte koekje. Zelf tijdens je schooltijd was deze bij de leraren zeer populair! ūüėČ

5. Lik koekje

Ken jij ze nog? De likkoekjes, op deze koekjes zat een hele lekkere glazuur en uiteraard heetten ze niet voor niets zo…

6. Brinky

Al ruim 30 jaar worden deze koeken verkocht. Ondanks dat het merk niet heel bekend is heeft bijna iedereen deze koek wel eens gegeten.

Advertentie

7. Plop-koeken

Deze koeken werden vooral veel verkocht omdat Kabouter Plop er op staat. Ook de Samson en Gert versie was erg populair.


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!