Dit is de COOLSTE race, die je hebt gezien! Voorspel de winnaar!


Een baan van 230 meter en 12 knikkers. Dit zijn de ingrediënten voor een super spannende race! Wie wint deze strijd der bonken?!

Advertentie

We kunnen het wel zo duur en groots mogelijk maken, maar al die stoere motor, fiets, en F1-races verbleken bij deze wedstrijd tussen 12 knikkers op een zand parcours van 230 meter. De knikkers rollen naar beneden over de lengte van het parcours en dalen daarmee effectief 40 meter. Er kan maar één knikker de beste zijn, maar welke? Niemand die het weet en in tegenstelling tot andere sporten, heeft de één geen beter materiaal dan dan de andere…

Nu is natuurlijk de vraag: wie wint deze bloedstollende strijd? Je kan nu een voorspelling doen en een kleur kiezen. Ga jij vandaag de dag door als knikker-expert en kun je van je collega’s, klasgenoten of vrienden alle eer ontvangen? Dit zijn de knikkers die meedoen aan de race:

knikkers-start

We hebben het al iets gemakkelijker voor je gemaakt, door een aantal knikkers uit de selectie te halen. Iedereen weet dat die gele of paarse te speels zijn om überhaupt kans te maken. Geef dus nu hieronder je voorspelling, wie de race zal winnen!

Diegene die het juist heeft, weet nu wie er gaat winnen. ALLE anderen nog niet! Kijk snel op pagina 2 voor de SUPER spannende race.

Advertentie

log in

reset password

Back to
log in