Ongelooflijk: ZO ziet een wereldrecord K’NEX bouwwerk eruit!


Veel kids hebben vroeger met KNEX gespeeld, maar waarschijnlijk niet in deze orde van grootte. Zo ziet dus een wereldrecord eruit! Succes!

De maker van dit bouwwerk zal er iets langer dan een middagje aan gewerkt hebben. In totaal heeft de Amerikaan Austin Granger maar liefst 126.285 stukjes gebruikt. Hiermee heeft hij een bouwwerk gemaakt, waarin een balletje rolt over een lengte van 278 meter! Laat het nog maar even doordringen: dit aantal meters is met kleine KNEX-stukjes gemaakt!

Advertentie

Het is echt ongelooflijk om te zien (en na te gaan hoeveel tijd dit heeft gekost). Het heeft Austin in ieder geval een Guiness World Record opgeleverd! Bekijk het hier:

Lees ook: Deze domino-baan loopt WAT anders dan gepland!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!