Hoe gaat het nu met Jerry Springer en beveiliger Steve?


Via: buzz103.radio.com

Bij de Jerry Springer show stond iemand voor schut zetten ‘on natonial tv’ centraal. Maar de show was nooit zo een succes geweest zonder de host Jerry Springer en zijn trouwe kompaan, de beveiliger Steve Wilkos. Hoe zou het nu toch met die 2 gaan? Bestaat de show nog? Of zijn ze beide een andere weg ingeslagen?

Jerry Springer Show

The Jerry Springer Show: genieten van de ellende van een ander!

Een man die eigenlijk een vrouw bleek te zijn, die tevens een relatie heeft met zijn stiefzus, die eigenlijk in het echt een man is. En die man is eigenlijk de moeder van haar dochters kinderen. Snap jij het nog? Nee hé, maar daar ging het bij de Jerry Spinger show niet om. Er moest worden gevochten, iemand moest een pruik kwijtraken, oorbellen moesten clip-ons zijn want die moesten op dramatische wijze in het publiek worden gesmeten na de ontdekking van het schandaal, iedereen droeg instappers want die moest je woest uit kunnen trappen, het decor moest en zou sneuvelen en de stoelen werden als wapens gebruikt.

Advertentie

Iedereen wist dat als je uitgenodigd werd als gast voor de Jerry Springer Show, dat je iets naars zou worden meegedeeld. Maar wat? Ging je partner vreemd? Heeft je partner een geheime, bizarre fetisj? Ben je in het echt de zoon van je broer? Het nieuws wat je werd meegedeeld was in ieder geval nooit goed. Je kwam er niet omdat je een miljoen gewonnen had in de loterij. En toch eindigde het soms wel goed. Sort of…

Jerry! Jerry! Jerry!

Goeie ouwe Jerry, inmiddels 74, is pas in juni 2018 met de Jerry Springer Show gestopt. Natuurlijk was de show in de jaren negentig veel populairder dan nu. De jeugd van nu kent hem waarschijnlijk niet. Maar wie van onze generatie kan goeie ouwe Jerry nou vergeten? De politicus, geboren op een metrostation, die de showbizz in ging en een nationale ster werd door andermans ellende flink uit te buiten. Hij moet af en toe hoofdschuddend thuis zittend op de bank, genietend van zijn hervonden politieke ambities, terugdenkend aan zijn show en de gasten die elkaar te lijf zijn gegaan. Zou hij thuis ook graag zo worden toegejuicht? Als je nog wilt nagenieten van zijn stem, dan kun je luisteren naar Jerry Springer op de radio. De show is alleen niet zo spraakmakend en grappig.

Leuk weetje over goeie ouwe Jerry Springer. Ooit was hij burgemeester van Cincinnati!

Steve! Steve! Steve!

Onze held, de redder in nood, de hunk, de spierbundel, maar ook de grapjas die altijd net even te laat optrad en vechtende gasten de kans gaf om een snelle trap of linkse uit te delen. Steve werd vaak verlegen als hij werd toegejuicht door het publiek maar hij genoot er denk ik toch wel van. Na de show mocht het publiek een boodschap inspreken en bijna alle vrouwelijke gasten lieten een boodschap achter voor Steve! Steve! Steve!

Ook Steve maakte voor de Jerry Springer show een carrière switch. Hij is soldaat geweest, zat bij de politie en was professioneel worstelaar. Na de Jerry Springer show is hij enige tijd werkzaam geweest als bodyguard van niemand minder dan Jerry! Jerry! Jerry!, die op dat moment razend populair was. Hordes fans moesten bij hem worden weg gehouden en daar was dan weer die kale reddende engel Steve! Steve! Steve! Steve heeft nog steeds een weelderige haardos en presenteert bovendien nu zijn eigen show, maar als je dacht dat de Jerry Springer show maf was, check this out!

Advertentie

Jerry Springer en Steve Wilkos samen

Onlangs kwamen beide heren weer bij elkaar in een talkshow. Het is leuk om te zien hoe Jerry Springer en Steve Wilkos weer samen zijn.

De Jerry Springer show was eigenlijk heel maf, maar wel leuk. Puur leedvermaak. Waar haalden ze die mensen vandaan? Je zou denken dat de VS er vol mee zit 😉 Deze tv show valt echt onder de categorie, niet voor kindjes. Maar toch keken wij er als gezin naar.

Hoe zou het trouwens met die gasten gaan? Daar zouden ze een show over moeten maken, hahahah!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!