Zo zag je eerste festival eruit: 14 herinneringen


8. Verdwalen op het grote terrein

Eenmaal op het festivalterrein zag je hoe groot een festival eigenlijk is. Met de plattegrond en line-up stevig in je vuisten gekneld, trotseerde je het veld. De verschillende podia en waar die zich juist bevinden heb je tijdens je eerste festival niet echt onthouden.

Festival

Advertentie

9. Feesten of slapen?

Je had al snel de smaak te pakken. Lekker zonnig weer, vrienden, drank, goede muziek,… Ja, je begrijp waarom je ouders je hiervoor afgeschermd hebben. Al snel merk je dat je ook keuzes moet maken op een festival: ga je slapen of blijf je heel de nacht feesten?

Via: flickr.com | Jan Dobrý, CC

10. Tent kwijt

Of je er nu voor koos om heel de nacht te feesten of niet, aan het eind van de dag was het een hele opdracht om je tent terug te geven. Het is een absolute rookie mistake om je tent niet te kenmerken.

Via: flickr.com | DM, CC

11. Vrienden kwijt

De eerste avond raak je je vrienden kwijt. Gelukkig maak je er gauw nieuwe en helpen zij je bij het zoeken van je andere vrienden.

Via: flickr.com | Global Stomping, CC

12. Gsm kwijt

Opstaan en je gsm niet meer voelen, dat was wellicht hoe je eerste ochtend op een festival eraan toe ging. Hysterisch ga je op zoek, om hem dan uiteindelijk in je slaapzak terug te vinden.

camping yoga

13. Dàt moment

Op ieder festival gebeurt er wel één moment dat iedereen zich later herinnert. Riep de zanger van je favoriete band iets naar jou? Verloor je een schoen tijdens een hevig dansfeest?

Krezip, Festival Mundial 1999

Advertentie

14. Je wil nooit meer anders

Ja, festivals zijn de max.

Jouw leukste festival herinneringen?

Herken je bovenstaande punten of zien we nog een leuke herinnering over het hoofd? Waar denk jij aan bij jouw eerste festival bezoek? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook: 10 redenen waarom festivals vroeger VEEL beter waren!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Rosalie Van Hoof

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!