James Bond: deze 12 zaken typeren Agent 007


7. Wie wil er nou geen spion zijn?

Een spion zijn, wie wilde dat nou niet? Het was op televisie super spannend. Die spionnen leidden een fantastisch leven. Lekker in mooie auto’s rijden, spelen met de nieuwste gadgets, de wereld een beetje redden. Dat kunnen wij toch ook wel? James Bond had echt geen zwaar leven als je dit zo ziet.

.

Advertentie

8. Realistisch? Austin Powers doet ook mee!

Aan humor en sarcasme had 007 geen gebrek. Hij had meer van dat soort trekjes die soms over de top waren. Iedere vrouw wilde hem, lekker realistisch. Hij was altijd goed gekleed, welke man is dat nou? Beoordeel zelf:

.

En dat viel anderen ook op, vandaar de parodie op alle spionnen, Austin Powers. Na zijn komst op het witte doek was het voor veel vrouwelijke fans van 007 moeilijk kiezen tussen die 2 sexy spionnen. Wie vond jij leuker?

Via: Wikimedia Commons | Austin Powers, CC

9. James Bond merchandise

Als er een nieuwe film uitkwam, was er een explosie aan beschikbare merchandise en bijbehorende marketing. Niet alleen de auto’s van 007 vlogen over de toonbank.

Via: flickr.com | Tom Simpson Follow, CC

Of had jij misschien een echte Spywatch:

.

10. Famke Janssen, GoldenEye

Voor velen is Famke natuurlijk de beste Bond-Girl ooit. Die rol heeft haar carrière een boost gegeven en nu is ze wereldberoemd.

.

11. Coole 007 songs die iedereen meezong

Wat de Bond films ook hadden, was goede muziek waar bijna iedereen de tekst van kon meezingen. Ook al had je de films niet gezien, om de muziek kon je niet heen. Als je denkt aan het succesvolle nummer van Tina Turner. Fame en Miss Tina hebben als vrouwen toch wel echt aandacht weten te trekken voor de nieuwste Bond film.

Advertentie

12. Sluwe vrouwen

Vrouwen spelen een grote rol in 007 zijn leven en hij trok ze aan als honing en vond zichzelf vooral echt een womanizer. Maar die vrouwen gingen met hem naar bed met een reden. Eigenlijk was James Bond hier een beetje dom in, plus hij leerde niet van zijn fouten. Een mooie vrouw kon hij niet weerstaan en dat was zijn valkuil. In de clip van Garbage worden de rollen eens omgedraaid. Zij is de spion en verleidster, maar oh wat is zij sluw en doortrapt. De ultieme bad ass chick. Wie heeft 007 nog nodig?

Jouw James Bond, 007 momenten?

Was jij ook fan van 007 en zijn vrouwelijke tegenspelers? Welke onvergetelijke dame vond jij het coolst vroeger? Was zij ook een beetje een slechterik? Voor mij zal Grace Jones altijd bovenaan staan. Wij horen graag wie jij de ultieme Bond-girl vond en waarom.

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!