Moeder vraagt aan straalbezopen zoon hoe laat het is, zijn reactie is briljant!


Je komt thuis, uurtje of 4 ‘s nachts en je bent straalbezopen. Natuurlijk geef je dit niet toe aan je moeder die je staat op te wachten.

We kennen allemaal nog dat gevoel: thuiskomen na een avondje flink stappen! Het is allemaal heel relaxed, als er niemand op je wacht… Maar het wordt al snel anders als je moeder op je wacht! Als ze dan ook nog vraagt, of je wel weet hoe laat het is en je geeft dit antwoord: briljant!

Advertentie

Een mooi ontvangst!

Hierbij het geweldige filmpje van een ietwat dronken Engelsman. Toegegeven, de video van deze levensgenieter is al wat ouder, maar dat maakt de pret niet minder!

Ooit zo’n avondje gehad? Hopelijk had je een zelfde hilarische reactie!

Lees ook: Handdoekje leggen op vakantie, de schokkende waarheid

Genoten? Volg ons:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!