Herken jij deze 12 iconische en memorabele film quotes nog?


We gaan nog even verder met 12 iconische film quotes. We hebben er al een aantal leuk gezien op de vorige pagina, maar ken je ook de 6 onderstaande oneliners nog?

Laat ons in een reactie onderin weten, wat jouw favorieten film quote was (en of we er wellicht eentje zijn vergeten)…

Via: Twentieth Century Fox

7. “There’s no place like home.” The Wizard of Oz, 1939

Over going home gesproken, ook Dorothy was er constant mee bezig. Zij had alleen niet de constante drang om te bellen zoals E.T.Deze quote is zo bekend dat het in veel huizen terugkomt. Heb jij deze ook thuis hangen?

Advertentie

8. “Show me the money!” Jerry Maguire, 1996

Wil je rijk worden, dan schreeuw je dit en gebeurt het. Ook bij Cuba Gooding Jr. was dit het geval. Zou het werken als je het vaak genoeg schreeuwt? Ik ga het uitproberen.

9. “You can’t handle the truth!” A Few Good Men, 1992

De waarheid is hard en vaak pijnlijk. De beste manier om dit te uiten is simpelweg door te zeggen You çan’t handle the truth. Ook zo een lekkere om te blèren, vind je ook niet? vanaf 2.50 mins zie je de quote

10. “I see dead people.” The Sixth Sense, 1999

Gelukkig zie ik ze niet. Doodenge film en hoewel het jongetje schattig was, vind ik dit één van de engste film quotes ooit. Zie jij ze ook? Oh nee, ik wil het helemaal niet weten. Brrrr

11. “Frankly, my dear, I don’t give a damn.” Gone With the Wind, 1939

Deze film kent de jeugd van tegenwoordig niet. Althans, mijn kroost niet. De wereldberoemde film quote van Clarke Gable doet het daarentegen nog steeds goed. Als je een half dagje hebt, is dit een aanrader. Deze tranentrekker duurt namelijk bijna 4 uur!

Advertentie

12. I’ll be back ” The Terminator, 1984

Vrees niet, dit is niet mijn laatste blog. Zoals good old Arnie in al zijn films zegt, I’ll be back ;). Mijmer je dan ook weer mee?

Wat is jouw meest gebruikte film quote en staat deze er al tussen? Komen er trouwens nog nieuwe bij? Welke film quote staat er over 10 jaar in? Laat het los misschien? Wat denk jij? Laat het ons weten in een reactie onderin.

Lees ook: Deze 25 geheimen uit films waren je nog nooit opgevallen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!