Ultieme Home Alone Quiz: ben jij een echte kenner?


Home Alone is jeudgsentiment ten top. De film heeft iedereen wel een keer gezien, waarschijnlijk met kerst. Vandaag hebben we een mooie quiz voor je.

Advertentie

Home Alone = kerst

Vraag iemand naar welke film er met kerst altijd op tv is, dan is het antwoord altijd: Home Alone. Alhoewel het in 2016 bijna niet zo was toen hij niet op RTL 4 werd uitgezonden. Gelukkig zijn alle Home Alone-films toch gewoon te zien op tv, maar bij RTL 8.

Inmiddels zijn er meerdere films van Home Alone uitgekomen, maar het eerste delen wordt door velen nog als het allerbeste gezien. Hierin speelt Kevin de hoofdrol en houdt hij als klein jochie alle boeven buiten de deur met zijn vernuftige vallen. Maar er zijn ook geheimen bij Home Alone…

Advertentie

Home Alone is alweer 25 jaar oud en dat zien we ook aan de cast. De ooit zo jonge acteurs zijn allemaal een stukje ouder geworden. Dat is niet voor iedereen goed uitgepakt. Daar hebben we zelfs bewijs voor…

Lees ook: Zo ziet de Home Alone-cast er 25 jaar later uit

Om jouw kennis te testen hebben we een echte Home Alone-quiz voor je gemaakt. Hierbij moeten we wel aangeven: alleen de echte kenner zal hem goed maken. Er zitten vragen in over veel kleine details van de film, die je alleen weet als je echt goed hebt opgelet.

Advertentie

Maar laten we je niet langer in spanning houden, maak onderstaande quiz en vergeet niet je resultaten te delen! Wie van jouw vrienden weet er het meest over Home Alone?

log in

reset password

Back to
log in