De ultieme Home Alone Quiz: ben jij een echte kenner?


Home Alone is jeugdsentiment ten top. De film heeft iedereen wel een keer gezien, waarschijnlijk met kerst. Vandaag hebben we een mooie quiz voor je.

Home Alone = kerst

Vraag iemand naar welke film er met kerst altijd op tv is, dan is het antwoord altijd: Home Alone. Alhoewel het in 2016 bijna niet zo was toen hij niet op RTL 4 werd uitgezonden. Gelukkig zijn alle Home Alone-films toch gewoon te zien op tv, maar bij RTL 8.

Via: youtube.com

Inmiddels zijn er meerdere films van Home Alone uitgekomen, maar het eerste delen wordt door velen nog als het allerbeste gezien. Hierin speelt Kevin de hoofdrol en houdt hij als klein jochie alle boeven buiten de deur met zijn vernuftige vallen. Maar er zijn ook geheimen bij Home Alone…

Advertentie

Home Alone = klasssieker

Home Alone is alweer 25 jaar oud en dat zien we ook aan de cast. De ooit zo jonge acteurs zijn allemaal een stukje ouder geworden. Dat is niet voor iedereen goed uitgepakt. Daar hebben we zelfs bewijs voor…

Lees ook: Zo ziet de Home Alone-cast er 25 jaar later uit

Om jouw kennis te testen hebben we een echte Home Alone-quiz voor je gemaakt. Hierbij moeten we wel aangeven: alleen de echte kenner zal hem goed maken. Er zitten vragen in over veel kleine details van de film, die je alleen weet als je echt goed hebt opgelet.

Maar laten we je niet langer in spanning houden, maak onderstaande quiz en vergeet niet je resultaten te delen! Wie van jouw vrienden weet er het meest over Home Alone?

Advertentie

Hoe staat het ervoor met jouw ‘Home Alone’-kennis? Wat was jouw score? Laat het weten in de comments hieronder? Daag natuurlijk ook meteen je vrienden uit!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!