Hoe is het nu, 20 jaar later, met de cast van The Sopranos? (+foto’s)


Kennen jullie ‘The Sopranos’ nog? Deze maffia-serie was begin jaren ’00 te zien op televisie. Inmiddels is het 20 jaar geleden, dat de eerste aflevering te zien was. Hoe gaat het nu met de cast? Wij zochten het uit!

Advertentie

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

The Sopranos

The Sopranos is een Amerikaanse Maffia serie over de Maffia in New-Jersey. De serie is gebaseerd op echte gebeurtenissen, wat deze zeer uniek maakt. De serie bestaat uit 6 seizoenen en heeft meerdere prijzen gewonnen. Bekijk hieronder de intro:

Tony Soprano

In The Sopranos volgen we het leven van Tony (Soprano). Hij is onderbaas van de Soprano familie en op korte termijn zal hij de baas worden van de familie. Hij heeft echter last van paniekaanvallen en problemen in het gezin. Dit mag natuurlijk niet naar buiten komen. Een maffiabaas heeft immers geen ‘zwakheden’…

Advertentie

Wist je dit al?

Ben jij een echte fan van The Sopranos? Dan weet jij waarschijnlijk al een heleboel over deze serie. Op de volgende pagina paar feitjes die je wellicht nog niet wist!

Benieuwd naar leuke weetjes of hoe de cast er nu uitziet? Lees verder op pagina 2!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Jaro Broeklander

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!