Hoe is het nu, alweer 18 jaar later, met ‘de Daltons’? (+ foto’s!)


Wie kent ze niet: Tim, z’n 3 broers en natuurlijk z’n ouders. Ze woonden aan de Daltonstraat 123 en werden ook wel ‘De Daltons’ genoemd. We zochten uit hoe het nu met ze gaat, na maar liefst 18 jaar!

Advertentie

Kennen jullie ze nog? De Daltons?

Deze geweldige serie werd op de VPRO uitgezonden in de jaren 1999-2000 en was zeer populair! Het draaide allemaal om Tim en z’n broers Jelle, Erik en de jongere Daantje. Iedere aflevering was een feest; er gebeurde altijd wel iets met deze rakkers. En alles altijd door ogen van Tim gezien. In 2007 kwam er een vervolg, namelijk: Daltons, de ‘jongensjaren’!

Hieronder beide intro’s om je geheugen even op te frissen:

Advertentie

De serie gaat over een gezin met 4 zoons dat aan de Daltonstraat 123 woont. Vandaar ook dat de zoons ook wel de ‘Daltons’ genoemd worden! De broers maken samen de leukste avonturen mee welke je beleeft vanuit Tim’s perspectief! Je kunt alle afleveringen van deze prijswinnende serie op de website van de VPRO bekijken. Leuk he!? Hieronder nog een grappig fragment van de jonge ‘Daltons’ bij Paul de Leeuw!

Hoe gaat het nu met de Daltons?

En dan nu de grote vraag: Hoe gaat het nu met de boys?

Advertentie

We zijn zochten uit waar de drie oudere jongens van het Daltons-gezin nu zoal mee bezig zijn in het dagelijkse leven en kwamen er achter dat slechts één van de drie momenteel nog actief is als acteur. Wil je weten wie het is? Dat lees je op de volgende pagina!

log in

reset password

Back to
log in