Hoe is het nu 22 jaar later met de boys van *NSYNC?! (+ foto’s!)


Via: wireimage.com

Het was één van de meest succesvolle boybands uit de jaren ’90 en begin ’00: *NSYNC. Inmiddels is het 22 jaar geleden, dat ze begonnen en zijn ze alweer 15 jaar uit elkaar, maar hoe vergaat het de bandleden nu? We zochten het uit!

Advertentie

*NSYNC, de band

Sinds eind jaren 90 zijn boybands niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De grootste waren toch wel de Backstreet Boys en NSYNC. Deze bands bestaande uit knappe heren, oftewel boys, veroverden de harten van al het vrouwelijk schoon. Meisjes stonden uren in de rij voor tickets, hadden posters boven hun bed hangen en werden letterlijk verliefd op deze popiconen. Net als de jongens van de Backstreet Boys zijn de boys van NSYNC er ook mee opgehouden. Kleine jongens worden groot en de heren zijn nu allemaal rond de 40 jaar oud. Hoe zal het nu met deze sterren gaan? Wij gingen op onderzoek uit!

Het begin…

Het begon allemaal in 1995. Zanger Chris Krikpatrick was aan het brainstormen met Lou Pearlman over het vormen van een popgroep en de zoektocht naar bandleden kon beginnen. Lou zorgde voor de financiering en Chris ging opzoek naar bandleden. Al snel werden Joey Fatone, JC Chasez, Lance Bass en Justin Timberlake geselecteerd. De rest is geschiedenis…

.

Advertentie

NSYNC, het eerste album

Nu de band gevormd was, kon er begonnen worden. In 1997 bracht de groep hun eerste album uit. Het album heet *NSYNC en was razend populair. Er gingen maar liefst 56 miljoen exemplaren over de toonbank!

Via: NSYNC album cover

Hits

De grootste hits van deze band waren ‘I want You Back’ en ‘I Just Wanna Be With You’. Kunnen jullie ze nog meezingen? Hieronder kun je de nummers beluisteren! Laten we beginnen met ‘I want You Back’:

Advertentie

En natuurlijk ook ‘I Just Wanna Be With You’:

Hoe is het nu?

Na het eerste album volgden nog 3 platen; ‘Home For Christmas’, ‘No Strings Attached’ en ‘Celebrity’. Helaas was de koek toen op en ging de groep uit elkaar. Hoe gaat het nu met de heren? Kijk verder op pagina 2!

log in

reset password

Back to
log in