Hoe is het 17 jaar later met Betsy van Big & Betsy (+foto’s)


De Vlaamse kindertelevisie-serie werd geproduceerd door Studio100 en was erg populair. Maar hoe gaat het nu met Betsy? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Advertentie

Big & Betsy

Boerin Betsy en big wonen samen op een boerderij. Het ondeugende varkentje big laat veel windjes en Betsy is een bijzonder vrolijk en lief meisje, maar houdt ook wel van het nodige kattenkwaad. Ze heeft ook een aanbidder: overbuurman Pieter Paul Pruim is stiekem verliefd op de boerin en wil zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen.

Maar daar probeert zijn moeder, Théresa Pruim wil niet dat haar zoon met Big en Betsy omgaat, het zijn twee wildebrassen. Daarom noemt Big haar steeds ‘Zuurpruim’. Moeder Pruim is lid van ‘De club van belangrijke dames’ en dit gaat er natuurlijk allemaal heel deftig aan toe.

We hebben ook nog Agent Suikerbuik, die zoals zijn naam doet vermoeden liever taart eet dan dat hij op de slechteriken jaagt. Nu wordt hij meestal wel gestoord als hij taart wil eten, vaak door mevrouw Pruim omdat big en Betsy weer iets uitgespookt hebben. Boer Janus deed ook mee aan de serie. Hij was een beetje domme boer die altijd vrolijk is, net als zijn koe Bella.

Advertentie

De serie was vanaf het jaar 2000 op de buis te zien en liep ongeveer drie jaar. In 2003 werd de stekker eruit getrokken en dit betekende het einde van de serie, er werden geen nieuwe afleveringen meer gemaakt.

Big & Betsy herinneringen ophalen

Check hieronder een aflevering van Big & Betsy.

Advertentie

Maar hoe gaat het nu met Betsy? Inmiddels is het 17 jaar geleden dat de serie voor het eerst te zien was. Wij hebben het voor je uitgezocht en een foto opgesnord. Check snel hoe het met Betsy gaat op de volgende pagina. Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe ze er nu uitziet?

log in

reset password

Back to
log in