Hoe is het nu (11 jaar later) met de deelnemers van de Gouden Kooi?


goudenkooi

De Gouden Kooi is waarschijnlijk één van de meest spraakmakende televisieprogramma’s. Het was van 2006 tot 2008 op tv. Wat gebeurde er ontzettend veel met deelnemers zoals ‘Terror Jaap’, Huub, Brian, Natasia en Lieke. Hoe gaat het nu met deze veelbesproken deelnemers?

Advertentie

De Gouden Kooi

De Gouden Kooi is ontwikkeld door Jon de Mol en werd op Talpa uitgezonden tussen 2006 en 2008. Een groep mensen werd tot in de eeuwigheid opgesloten in de luxe villa. De persoon die het langst zou blijven zitten, zou uiteindelijk de winnaar zijn. We kennen allemaal de intro nog wel van de Gouden Kooi.

Het begon al met drama

Het begon al met drama, toen Natasia zonder pardon besloot om direct mee te gaan naar de gouden kooi. En daar liet ze haar twee kinderen huilend mee achter. En Natasia maakte er in het huis ook een grote drama van.

Problemen met de huishouding

Er waren altijd problemen met Palma van de huishouding.

Advertentie

En toen kwam Lieke

Lieke hoorde eerst bij de huishouding, daar werd ze ontslagen omdat ze met Huub lag te rotzooien, en daarna werd ze zelf bewoner.

https://www.youtube.com/watch?v=mbTPF6CSReM

Huub met Amanda in bed

En we weten natuurlijk ook allemaal nog wat er gebeurde toen Huub met Amanda het bed in dook. Brian was laaiend!

Advertentie

De terror van Jaap

En bij de Gouden Kooi denken we natuurlijk ook aan Terror Jaap. De winnaar van het hele spel, en de grootste terreur van het programma. We weten allemaal nog wel hoe hij door zijn eigen kots rolde. (Onderstaande video op eigen risico bekijken! 😉 )

Hilarisch om deze gevallen weer terug te zien… maar hoe gaat het NU, ruim 11 jaar later met de bewoners van de Gouden Kooi? We zochten het uit, dus kijk snel verder op de volgende pagina!

log in

reset password

Back to
log in

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief met nog meer jeugdsentiment!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Click Me