Hoe is het NU met de bandleden van 90’s boyband Five?


Five – vaak ook geschreven als 5ive – was een populaire boyband in de jaren negentig. Tegenwoordig horen we realtief weinig van de mannen. Hoe gaat het nu met ze? Wat voeren ze de laatste tijd en hoe zien ze eruit? Wij zochten het voor je uit!

Five’s eerste single

De eerste single van Five verscheen in 1997 en heette Slam Dunk Da Funk. De groep werd opgericht om een 90’s boyband te creëren met een stoerder imago dan de boybands die er op dat moment waren. 5ive bestond toen uit de bandleden: Sean Conlon, Ritchie Neville, Scott Robinson, Jason “J” Brown en Richard Breen (Abz Love).

Advertentie

Got the feelin’

Hoewel de bandleden vooral bij elkaar werden gezet voor een stoerder imago, scoorden ze met ‘Got the feelin’ wel een lekker vrolijk nummer.

If ya getting down

Five bleef hit na hit scoren. Veel mensen kende het dansje dat bij If ya Getting down hoorde en deden het graag mee.

5ive: samenwerking met Queen

5ive werkte samen met de bandleden van Queen. In de video zie je meerdere leden van Queen voorbij komen en natuurlijk zijn ook de jongens van Five prominent aanwezig.

Five Uit elkaar

In 2001 besloot de band uit elkaar te gaan. Er verscheen een speciale ‘greatest hits’ cd en de fans moesten afscheid nemen van Five. In 2006 besloten ze weer bij elkaar te komen, maar dat werd geen groot succes. Een paar jaar geleden was er nog een reünie concert, maar verder is het toch wat stil rond de band.

Advertentie

Hoe is het nu met Five de (voormalig) bandleden?

Maar hoe is het NU met Five en de 5 bandleden uit de populaire 90’s boyband? We zochten uit hoe nu gaat met Sean, Ritchie, Scott, ‘J’, en Abz. Bekijk het op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Suzanne Peters

One Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!