Hoe is het nu, 35 jaar later, met die leuke ‘Annie’? (+ foto’s)


Aileen Quinn (1982)

Er werden voor de rol van Annie maar liefst 8000 meisjes uitgenodigd. Zij deden allemaal auditie en uiteindelijk werd Aileen Marie Quinn, na 8 audities, de gelukkige. Zij was op dat moment 10 jaar oud. Ze wilde altijd al net als haar moeder actrice worden. Het was voor haar een droom die uitkwam. Inmiddels is Aileen 45 jaar oud, hoe gaat het nu met haar?

Advertentie

Aileen Quinn (2017)

Na haar rol als ‘Annie’ ging het helaas bergafwaarts met Aileen’s acteer carrière. Zo speelde ze alleen nog in een paar kleine films, waaronder The Frog Prince. Wel stond Aileen meerdere malen op het toneel voordat ze eind jaren 80 een acteerpauze inlast.

Ze gaat Spaanse en Politieke wetenschappen studeren in Californië. Ze behaalt haar diploma en reist naar Chili waar ze 6 maanden meedoet met een uitwisselingsprogramma. In 1994 begint het weer te kriebelen en binnen no time staat Aileen weer op de planken. Zo speelde ze in de musical Oliver! (1994) en Peter Pan (1999).

Aileen Quinn in The Frog Prince

Advertentie

Daarnaast was Aileen actief als leerkracht. Ze gaf les in Spaans, Drama en Dans op de ‘Hudson Catholic Regional Highschool. In 2008 ging ze een stapje verder en gaf ze toneellessen op de Monmouth University in New Jersey.

Daarmee is nog niet alles gezegd, op het moment is Aileen zangeres in een band genaamd ‘Leapin’ Lizards’. Aileen is uitgegroeid tot een prachtige vrouw!

.

Advertentie

En… Wat vinden jullie? Lijkt ze nog erg op ‘Annie’? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG je vrienden!

log in

reset password

Back to
log in