Hoe is het 13 jaar later met de cast van Zoop? (+foto’s)


Zoop, wie kent ze niet, de bijzonder populaire jeugdserie die zich afspeelde in de dierentuin. Wij zochten uit hoe het NU met de cast van toen gaat.

Advertentie

Zoop

Zoop was een populaire soap-serie waarin acht jongeren een opleiding volgden om dierenverzorger te worden. Dit deden ze in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De serie werd gemaakt in samenwerking met NL Films en onder andere verkocht aan Brazilië, Frankrijk, India en Zweden.

Het eerste seizoen werd in 2004 uitgezonden en had een bijzonder plot, kun jij het drama nog herinneren? Aan het einde liep Elise weg en wilde ze Mike nooit meer zien. Ook werden de rangers beoordeeld en was het de vraag wie we terug zouden zien in het volgende seizoen.

Het tweede seizoen werd uitgezonden in 2005, waarbij Alwin naar Amerika vetrok. Ook zagen we dat ze naar Afrika gingen. Hier kwam uiteindelijk de film Zoop in Afrika uit voort.

Advertentie

Het derde en laatste seizoen eindigde in 2006, waarna nog een aantal herhalingen volgden. In totaal waren er drie films: Zoop in Afrika, Zoop in India en Zoop in Amerika.

Zoop – herinneringen

Ken je de intro van Zoop nog? Wij hebben hem voor je opgezocht!

Zoop: wist je dat…

  • Zoop eigenlijk Zoo Soap zou heten
  • Gaby heette in het begin Gaby Komproe, dit werd later Gaby Meerman
  • Alwin deed tussen mei 2005 en juni 2006 niet mee, hij was in Amerika om zijn opleiding af te maken.
  • Mike heet voluit Michaelangelo.
  • Er zouden kleine poppetjes van Zoop bij McDonalds uitgebracht worden, dit ging op het laatste moment niet door omdat Disney bezwaar had. McDonalds heeft hier een deal mee.
Advertentie

Hoe is het nu met?

Hoe is het nu met de hoofdrolspelers van Zoop? Wij hebben het voor je uitgezocht met daarbij uiteraard ook recente foto’s van de acteurs. Wat doen ze nu? Check het snel op de volgende pagina!

log in

reset password

Back to
log in