Hoe is het nu met de cast van ‘SpangaS’ uit het eerste seizoen?! (+foto’s)


Irmak gespeeld door Fatma Genç

Gaby was ook na haar succes in SpangaS nog in verschillende films en series te zien. Ze had een relatie met SpangaS-collega Jasper en haar beste vriendin is niemand minder dan…. Talisia!

Friends in Cannes ❤️ #bliss you ❤️

A post shared by Fatma Genc (@fatmag88) on

Advertentie

Lana gespeeld door Roos Smitt

Roos ken je naast haar rol in SpangaS ook van de bekende reclamespotjes van de Plus supermarkt. Op het moment maakt ze vooral veel filmpjes voor haar YouTube-kanaal genaamd Roos Metje!

Frank van Hamel gespeeld door Vincent Moes

Vincent Moes bleef maar liefst 4 seizoenen aan SpangaS verbonden. Vooral vóór SpangaS was hij erg actief. Zo speelde hij onder andere in de serie Oppassen! en Rozengeur en Manenschijn. Inmiddels is Vincent maar liefst 20 jaar actief in de acteerwereld en hij denkt zeker nog niet aan stoppen!

Barry gespeeld door Tim Murck

Tim speelde maar liefst in 208 afleveringen van SpangaS(!). Na zijn rol in SpangaS speelde hij onder andere in Baantjes en had hij een van de hoofdrollen in de serie Feuten. Inmiddels is hij nog steeds actief in de acteerwereld en is hij gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee kinderen!

Advertentie

Luxor gespeeld door Sebastian Wulff

Sebastian is naast zijn rol in SpangaS vooral bekend geworden met het presenteren van Villa Achterwerk. Daarnaast was hij te zien in de serie Raveleijn. Op het moment is hij nog steeds actief in de televisiewereld, maar woont hij part-time in LA en heeft zich volop gericht op social media en digitale marketing!

log in

reset password

Back to
log in