Hoe is het nu met de cast van ‘SpangaS’ uit het eerste seizoen?! (+foto’s)


Nasim gespeeld door Chemseddine Amar

Chemseddine speelde Nasim in de serie SpangaS. Hierna was hij onder andere te zien in de film Assepoester en series als Vrienden Zonder Grenzen en Flikken Maastricht. Inmiddels heeft hij de filmwereld achter zich gelaten en brengt hij veel tijd met zijn dochtertje door! Wel is hij af en toe nog in het theater te zien!

3idek mubarak

A post shared by Chems Eddine Amar (@chemseddineamar) on

Advertentie

Flip en Tobias gespeeld door Marius en Jasper Gottlieb

Deze tweeling was na hun rol in SpangaS nog te zien in de Nederlandse film Verliefd op Ibiza alvorens zij voorgoed afscheid namen van de acteerwereld. Maar samen hebben ze een nieuwe uitdaging gevonden! Ze hebben namelijk hun eigen kookprogramma! Daarnaast werkt Marius als chefkok in een Amsterdams café. Petje af!

Avalanche gespeeld door Talisia Misiedjan

Voor Talisia was SpangaS haar enige acteerklus. Ze is inmiddels werkzaam als casting director. Ze is dus nog wel actief in de televisiewereld. Ook is ze DE beste vriendin van de populaire tv-presentator Tim Hofman!

. 📸 @brianent

A post shared by Talisia Misiedjan (@talisia90) on

Jolé gespeeld door Gaby Blaaser

Gaby is nog steeds te zien op televisie. Ze had een rol in de bekende soap GTST en daarnaast was ze te zien in Expeditie Robinson.

Eyebrows on fleek 😀 Thanks Floor!! 😍 #serieuzelook ✌️Bye

A post shared by Gaby Blaaser🐱 (@gabiblaaser) on

Advertentie

Fay gespeeld door Titia Hoogendoorn

Titia was net als Chemseddine te zien in de politieserie Flikken Maastricht. Daarnaast had ze nog een klein rolletje in de serie: De Co-assistent. Op het moment is ze actief als Illustrator, schrijver en daarnaast heeft ze haar eigen YouTube-kanaal genaamd Dingen voor Dingen. Busy woman!

Als je me vertelt dat je kat normaal altijd heel bang is bij andere mensen. (👻:titiahoogendoor)

A post shared by Titia Hoogendoorn (@titiahoogendoorn) on

log in

reset password

Back to
log in