Hoe is het 10 jaar later met Terror Jaap uit de Gouden Kooi? (+ filmpje!)


We gaan verder met terror-Jaap, bekend geworden in de ‘Gouden Kooi’. Lees verder hoe het nu met hem gaat!

Advertentie

Al het geld kwijt

Hoewel Jaap zo veel geld had gewonnen, heeft hij er niet veel mee kunnen doen. Hij had het geldbedrag namelijk ondergebracht bij de DSB Bank en die ging tijdens de financiële crisis failliet. Naar zijn geld kon Jaap fluiten.

Sterren Springen

Jaap Amesz was in 2012 weer opnieuw op tv te zien, namelijk in het programma ‘Sterren springen’. Hier sprong hij van de tien meter hoge duikplank.

Advertentie

Gewicht

Het gewicht van Terror Jaap werd jaren later nog regelmatig aangehaald door de pers. Jaap gaf vaak aan dat hij graag wilde afvallen, omdat hij wist dat het niet gezond is voor hem.

 

Spijt

Jaap heeft in in een interview tevens aangegeven dat hij spijt heeft van zijn gedrag in de Gouden Kooi. Hij had een masker opgezet, om het spel te kunnen winnen.

Advertentie

Hoe is het nu met Jaap?

Jaap houdt zich erg op de achtergrond en is niet veel meer op tv te zien. Wel hebben we een filmpje kunnen vinden, die eerder dit jaar is gemaakt. We kunnen zien dat Jaap erg veranderd is! Nu geeft hij lezingen over het Neurogram. Wat een wereld van verschil met hoe hij in de Gouden Kooi was!

En? Had jij dit verwacht? Laat het ons weten op Facebook en deel dit bericht met je vrienden!

log in

reset password

Back to
log in