Hoe gaat het NU, 50 jaar later, met de enige echte Pippi Langkous (+foto’s)?


Inger Nilsson

Inger Nilsson heeft na het daverende succes van Pippi Langkous nog een paar kleine rolletjes gehad in Zweedse producties, maar daarmee hield het op het gebied van acteren op. Ze ging uiteraard wel gewoon naar school en na het behalen van haar diploma ging ze aan de slag als secretaresse. Daar verdient ze nu nog steeds haar geld mee!

Advertentie

Wel heeft zij een rol gespeeld in de film Gripsholm (2000) geregisseerd door Xavier Koller. Sindsdien wordt ze af en toe weer eens gevraagd voor rollen in televisieseries. Hieronder een mooie voor en na foto van Pippi alias Inger. Wat vinden jullie ervan?

.

En nog een foto uit 2015.

Via: Frankie FouganthinOwn work, CC BY-SA 4.0, Link

Advertentie

Bonus:

Nu is het natuurlijk ook wel leuk om te weten hoe het gaat met Pippi’s vrienden Tommy en Annika uit de serie. Zo zagen ze alledrie vroeger uit:

.

Annika gespeeld door Maria Persson

Maria heeft na haar rol in Pippi Langkous geen enkele andere acteerklus meer gehad. Zij heeft haar studie afgemaakt en inmiddels is de 57-jarige al meer dan 30 jaar actief als verpleegster in Zweden.
Hieronder een foto van hoe ze er nu uitziet. Herken jij Annika nog?

.

Advertentie

Tommy gespeeld door Pär Sundberg

Voor Pär geldt precies hetzelfde, ook hij zei de acteerwereld per direct vaarwel. De nu 59-jarige Pär studeerde economie en is inmiddels manager van een groot Zweeds bedrijf. Hieronder een recente foto van de succesvolle zakenman!

.
Lees ook: 10 wijze lessen die ‘Pippi Langkous’ je vroeger leerde!

log in

reset password

Back to
log in