Hoe gaat het nu 13 jaar later met de meiden van Djumbo?


Kennen jullie de girlband Djumbo nog? Deze meidengroep werd in 2004 opgericht als promotiestunt door supermarktketen Jumbo. De meiden waren iets succesvoller als ze bij de Jumbo in eerste instantie gedacht hadden en deze groep veroverde al gauw heel de Benelux!

Het begin van Djumbo

Djumbo bestond in eerste instantie uit Svenja van Beek, Lotte Prijs en Lindsy Schuman en zij zongen zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers. Hieronder twee bekende hits van Djumbo. Weten jullie weer wie het zijn?

Advertentie

Djumbo – Eyahe

Djumbo – Made To Love You

Advertentie

Van alle markten thuis

Het eerste album van Djumbo heet Jump en verscheen in 2005. Dit album stond maar liefst 19 weken in de Nederlandse album top-25 en grote hits waren “Eyahe”, “Hide and Seek” en “Made To Love You”.

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

Hierna volgden nog 3 andere albums. Naast zingen, hadden de Djumbo-meiden ook andere talenten. Zo hadden zij hun eigen theatertour genaamd De Djumbo Undercover Tour en presenteerden zij in 2009 de tv-quiz Kies Je Ster van televisieomroep de TROS.

In dat jaar speelden de meiden ook rollen in de film Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot en waren zij daarnaast actief als voiceover artiesten. Zij waren namelijk verantwoordelijk voor het inspreken van de stemmen van de Chipettes in Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel. In 2010 besloot Svenja er – ondanks het grote succes van Djumbo – mee te stoppen. Samantha Klumper nam in 2011 haar plaats in.

Advertentie

Hoe gaat het nu met ze?

Wij van de redactie gingen op onderzoek uit en kwamen erachter wat de meiden op dit moment bezig houdt. Zo is een van de dames actief als DJ en is een ander actief in de modellenwereld. Bekijk op pagina 2 hoe het nu met de dames van Djumbo gaat!

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief met nog meer jeugdsentiment!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Klik hier niet