Hoe gaat het nu met de kinderen uit ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’?


Sjakie en de Chocoladefabriek kennen we allemaal! Deze film van Tim Burton is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Roald Dahl. De film werd gemaakt in 2005. Hoe gaat het nu, 12 jaar later, met de kinderen uit Sjakie en de Chocoladefabriek? Wij zochten het uit!

Sjakie en de Chocoladefabriek

Het boek ‘Charlie and the Chocolate factory’ van Roald Dahl werd in 1964 uitgebracht en wordt door velen beschouwd als het beste kinderboek van de 20e eeuw. Er werden twee films gemaakt, namelijk Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971) en Charlie and the Chocolate Factory (2005).

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

Advertentie

Laatstgenoemde werd geregisseerd door Tim Burton en in deze film zien we Johnny Depp als Willy Wonka. Bekijk hieronder de trailer:

Gouden wikkel!

In de film volgen we Charlie Bucket oftewel Sjakie Stevens. Dit is een arm jongetje dat samen met zijn ouders en grootouders in een klein huisje woont. Op een dag schrijft Willy Wonka (de baas van een reusachtig bedrijf, dat chocolade en snoepgoed verkoopt) een wedstrijd uit. Hij verpakt 5 chocoladerepen met een gouden wikkel. Elk van deze gouden wikkels is een toegangskaart voor een bezoekje aan de chocoladefabriek…

Sjakie Stevens is een van de gelukkige kinderen. Samen met Violet Beauderest, Veruca Peper, Joris Teevee en Caspar Slok bezoekt hij de chocoladefabriek. Dit bezoekje verloopt alleen anders dan verwacht…

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

Advertentie

Hoe gaat het nu met de kinderen?

Inmiddels is het alweer 12 jaar geleden dat deze film op het witte doek te zien was… Hoe gaat het nu met de kindsterren die te zien waren in deze film? Wij gingen op onderzoek uit kwam erachter hoe deze acteurs en actrices er nu uitzien! Lees verder op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Jaro Broeklander

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!