Hoe gaat het NU (27 jaar later) met de cast van ‘The Fresh Prince of Bel Air’?


7. Geoffrey (Joseph Marcell)

De geboren Brit Marcell Joseph keerde na zijn rol in de serie terug naar zijn geboorteland. Hier vervolgde hij zijn acteercarriere en speelde hij onder andere in ‘Eastenders’ en ‘Desmond’s’. Op het moment is het rustig rondom Joseph, hij woont nog steeds in het Verenigd Koninkrijk.

.

Advertentie

8. Carlton Banks (Alfonso Ribeiro)

Alfonso Ribeiro speelde ‘Prince Carlton’. Na The Fresh Prince of Bel-Air kon hij zijn acteercarriere helaas geen vervolg geven. Alfonso – de neef van Will – speelde een paar kleine rolletjes, maar daarmee was alles gezegd. Wel deed hij 5 jaar geleden meet met ‘Dancing With The Stars’. Bekijk de video hieronder!

.

9. Nicky Banks (Ross Bagley)

Nicky arriveerde pas in het derde seizoen van de wereld en zijn volledige naam is een hele mond vol.  Nicolas Andrew Michael Shawn Nathan Wanya Banks, de voornamen van de leden van Boyz II Men. Na de serie speelde Ross onder andere in ‘Independence Day’ en een handjevol B-films. In 2012 studeerde hij af aan de universiteit van Californië en op het moment werkt hij als filmproducer.

.

Advertentie

10. Jacky Ames (Tyra Banks)

Tyra voegde zich bij de cast in het vierde seizoen. Ze speelde Jacky Ames, een bloedmooie basketbalster. We weten natuurlijk allemaal wat de prachtige Tyra na haar rol in The Fresh Prince of Bel-Air bezig hield. De presentatrice van America’s Next Top Model is momenteel een van de meest succesvolle modellen ter wereld.

.

11. Will Smith oftewel… WILL SMITH!

Van Will Smith weten we allemaal wel wat hij op het moment doet. Na het succes van The Fresh Prince of Bel-Air schitterde hij onder andere in ‘Bad Boys’ en ‘Men In Black’. Ook is hij getrouwd met een prachtige vrouw en hebben ze samen drie (inmiddels allen beroemd en succesvol) kinderen. Goed voor elkaar Will!

Advertentie

BONUS!

Maart dit jaar, kwam Alfonso Ribeiro op het geweldige idee om een reünie te organiseren. Uiteindelijk kwamen er (helaas) maar 6 castleden opdagen, maar dit zorgde voor een geweldige foto!

Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete.

A post shared by Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro) on

En, vind je ze veel veranderd of zie je nog dezelfde familie?

log in

reset password

Back to
log in