Hoe gaat het NU, 11 jaar later, met de cast van ‘Charmed’?


Charmed was een van de populairste tv-series uit de jaren 90. Drie zussen die samen vochten tegen het kwaad! Hoe gaat het NU met de cast van deze geweldige serie?

Charmed

In Charmed volgen we de zussen Prudence, Phoebe en Piper, gespeeld door respectievelijk Shannen Doherty, Alyssa Milano en Holly Marie Combs. Deze zussen zijn als het ware ‘Heksen’ en ze vechten samen tegen het kwaad. In een eerder artikel bespraken we ook al interessante weetjes van Charmed. Bekijk hieronder de herkenbare intro:

Advertentie

Ruzie

De actrices Shannen Doherty, Alyssa Milano en Holly Marie Combs hadden het op het begin erg gezellig op de set. De drie werden al snel goede vriendinnen, maar in het derde seizoen veranderde dit…

Charmed

Met name Milano en Doherty zouden ruzie met elkaar hebben. Er gaan geruchten rond dat Doherty per se in het midden wilde staan op alle foto’s. Milano voelde zich hierdoor buitengesloten en zij dreigde te stoppen. Uiteindelijk stopte Doherty en bleef Milano aan. Doherty werd vervangen door Rose McGowan. Zij speelde Paige Matthews, het halfzusje van de drie zussen.

Advertentie

Hoe gaat het nu?

Het gaat het nu, 11 jaar later, met de cast van Charmed? Wij zochten het uit, lees dus snel verder op de volgende pagina!

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief met nog meer jeugdsentiment!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Klik hier niet