Hoe gaat het nu (21 jaar later) met de cast van Matilda?


We zijn er nog niet en hebben bovendien nog een bonus voor je! Bekijk hoe het, ruim 21 jaar later, met de volgende acteurs uit Matilda gaat!

Juf Agatha Bulstronk – Pam Ferris

Wat waren we allemaal bang voor Juf Bulstronk! Deze imponerende directrice werd gespeeld door Pam Ferris. Zij speelde na Matilda nog Our Mutual Friend, Where the Heart Is, Paradise Heights en Rosemay & Thyme. Ook speelde ze tante Marge in Harry Potter en de Gevangenen van Azkaban. Bekijk hieronder de hilarische scene waarin zij door Harry opgeblazen wordt en wegvliegt – LOL!

Advertentie

Sinds 2012 speelt zij Zuster Evangelina in de bekende BBC serie Call the Midwife. Hieronder een foto van hoe zij er nu uitziet!
.

Bruce Bogtrotter – Jimmy Karz

Weten jullie allemaal nog wie Bruce Bogtrotter is? Dit is het zwaarlijvige kind in Matilda, dat die verschrikkelijk grote Chocoladetaart op moest eten. Bekijk hieronder deze grappige scene.

Bruce werd gespeeld door Jimmy Karz. Jimmy is inmiddels 32 jaar oud en is niet meer actief in de filmwereld. Hij studeert op het moment geneeskunde en is bovendien aardig opgedroogd!

Advertentie

Jacqueline Steiger – Amanda Thripp

Ook Jacqueline heeft na Mathilda niet meer actief geacteerd. Zij behaalde haar diploma (Cum Laude!!) aan de UCLA en was af en toe nog te zien op televisie. Hieronder een recente foto van Jacqueline.

Rolled out of bed and feel cute today. #wordybirdabroad #nofilter #nomakeup #oklastnightsmakeup

A post shared by Jacqueline Steiger (@crackerjackjs) on

Bonus!

In 2013 kwam de cast van Mathilda bijeen voor een reünie en daar speelden zij scenes uit de film na. Bekijk hieronder de hi-larische beelden!

Advertentie

Nog eentje… hilarisch om te zien, toch?

 

log in

reset password

Back to
log in