Hoe gaat het nu (22 jaar later) met de cast van Matilda?


Kennen jullie de film Matilda nog? Deze film is een verfilming van het gelijknamige boek geschreven door de beroemde kinderboekenschrijver Roald Dahl. In 1996 kwam deze film in de bioscoop, dat is alweer ruim 22 jaar geleden! Waar is de tijd gebleven?

Matilda, verfilming van Roald Dahl

Het bekende boek van Roald Dahl is voor velen niet weg te denken uit hun kinderjaren, maar ook veel volwassenen hebben het spannende Matilda gelezen! Waarschijnlijk herken je de gele kaft meteen en moet je meteen terugdenken aan vroeger!

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

Advertentie

Zoals bij vele succesvolle boeken, is ook dit boek verfilmd. We moeten eerlijk eraan toevoegen, dat we zeer te spreken zijn over de manier waarop! Heb je het boek gelezen, kun je je snel identificeren met de film, waarbij ook de acteurs goed gecast zijn!

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

De film gaat over het meisje Matilda dat een nogal droevig leven leidt. Ze is verschrikkelijk intelligent maar haar – nogal domme ouders – zien dit op een of andere manier niet. Dan gaat Mathilda naar school en maakt ze kennis met de verschrikkelijke directrice, juf Bulstronk. De enige die Matilda’s intelligentie erkent is de lieve Juf Engel. Ze krijgen een goede band en samen proberen ze juf Bulstronk tegen te werken. Hieronder de trailer van de film!

Advertentie

Hoe gaat het nu?

Hoe gaat het met de sterren die in deze klassieker schitterden? Wij gingen voor jullie op onderzoek uit! Kijk op pagina 2 hoe de acteurs er nu uitzien!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Jaro Broeklander

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!