Hoe gaat het (24 jaar later) eigenlijk met de cast van Flodder?


We gingen op onderzoek uit en zochten voor jullie uit hoe de Flodder-cast NU door het leven gaat.

Ma Flodder – Nelly Frijda

Nelly speelde nog in tientallen andere films. Zo speelde ze onder andere in de serie Otje en de film Spion van Oranje. Ook in het theater was zij succesvol. Ze speelde onder andere in toneelstukken als Anne Frank, Annie, en Merlijn. Naast acteren, schuilt er nog een ander talent in Nelly… Ze zit sinds 2009 in de politiek. Nelly richtte de politieke partij Red Amsterdam op en het voornaamste doel van deze partij was om de aanleg van de Noord-Zuidlijn stop te zetten. Inmiddels is zij 80 jaar oud en (ondanks de vele sigaren van ma Flodder) gelukkig nog kerngezond!

.

Advertentie

Kees (m) – Stefan de Walle

Stefan kennen we allemaal wel. Hij schitterde na Flodder onder andere in de films Moordwijven en De Marathon. Momenteel speelt hij in meerdere toneelstukken en in december speelt hij niemand minder dan.. Sinterklaas!

Kees (v) – Tatjana Šimić

Tatjana was na Flodder nog lang actief als actrice, model en zangeres. Zo stond ze onder andere poedelnaakt in de Playboy en de FHM, deed ze mee aan Ranking de Stars en had ze samen met Patricia Paay en Patty Brard een eigen serie: Diva’s Draaien Door. Inmiddels is Tatjana 53 jaar en heeft ze voorlopig genoeg van de Showbizz. Ze woont nu deels op Hawaii en geniet van het goede leven. Ook niet verkeerd hoor!

🐰🐣

A post shared by TatjanaSimic 😉 Monaco (@tatjanasimic_official_account) on

Advertentie

Sjakie – Lou Landré

Lou speelde na zijn rol in Flodder nog in een aantal films. Zo speelde hij in de Nederlandse speelfilms Kruimeltje,  De avondboot, Moordwijven, Brief voor de Koning en Lek . Ook in het theater was hij zeer actief, Lou zat tot 2014 bij het Nationale toneel. Lou is nu 77 jaar en inmiddels met pensioen! Hierbij een prachtige portretfoto van Lou Landré:

Via: Susanne Middelberg

Wij zijn er nog niet! Kijk op pagina 3 hoe het gaat met Toet, maar ook wat er met Johnnie gebeurde…

log in

reset password

Back to
log in