Hoe gaat het (20 jaar later) eigenlijk met de cast van Flodder?


Via: ANP Kippa

Ineens kwamen ze in de wijk ‘Zonnedael’ wonen en zetten alles op stelten… Iedereen kent natuurlijk de familie Flodder! We zochten uit het nu met ze gaat!

De familie Flodder, wie kent ze niet?!

Ze waren de minst geliefde familie uit de buurt. Ze waren apart en opvallend, maar eigenlijk waren ze heel vriendelijk. Als onderstaande video je niet nostalgisch maakt, dan weten wij het ook niet meer!

Advertentie

Het begon allemaal bij de films. De eerste film: Flodder de film was te zien in 1986 daarna volgden nog 2 films (Flodder in Amerika! – 1992 en Flodder 3 – 1995)

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

Flodder de serie!

Het was echter de serie, de grootste populariteit had. Flodder, de serie, kende maar liefst 62 afleveringen en was van 1993 – 1998 op de televisie te zien. Sindsdien wordt deze serie nog steeds regelmatig herhaald op televisie!

De familie!

De hoofdrollen in de serie waren Ma Flodder (Nelly Frijda), Johnnie Flodder (Coen van Vrijberghe de Coningh ), zoon Kees Flodder (Stefan de Walle), dochter Kees Flodder (Tatjana Šimić), Sjakie van Kooten (Lou Landré), Opa Flodder (Herman Paschier), Henkie Flodder (Melle de Boer) en Toet Flodder (Mandy Negerman).

Advertentie

We weten natuurlijk allemaal hoe Tatjana er nu uitziet, maar hoe gaat het nu met de rest van de cast? Wij zochten het voor jullie uit. Je leest het op de volgende pagina!

log in

reset password

Back to
log in

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link