Hoe gaat het 16 jaar later met de cast van KNOFJE…? (+ foto’s!)


We gaan verder met het bespreken van de cast van Knofje, die geniale kleuterserie van vroeger! Hoe staat het nu met de 4 hoofdrolspelers? We zochten het voor je uit!

Knofje – Sterre Herstel

De kleine roodharige kleuter is inmiddels groot geworden en heeft niet meer dezelfde haarkleur als in de serie. Sterre Herstel heeft niet stilgezeten na haar rol als Knofje. Zo heeft ze nog gespeeld in ‘In Oranje’ en ‘Leef!’. Ook had ze rollen in de televisieserie ‘Evelien’ en speelde ze in een volgende SIRE-commercial over pleegouders:

Advertentie

Daarnaast speelde ze ook in Bloedbroeders en Verborgen Verhalen. Hieronder een beeld uit de aflevering SUPERHELD uit 2010 (Sterre is dan 15 jaar oud).

Via: screenshot NPO / Verborgen Verhalen

Mama – Yvon Jaspers

Natuurlijk kent bijna iedereen Yvon Jaspers! Voor Knofje was natuurlijk al bekend uit het Het Klokhuis of ZigZag. Daarna is het alleen maar doorgegaan. Met name door’Boer Zoek Vrouw’ was ze niet weg te denken uit de top van de Nederlandse televisie, maar ook daarvoor heeft ze grote bekendheid genoten met haar deelname in ‘Wie is de Mol?’, ‘Over mijn lijk’ en ‘Liefs uit’.

#girl #win #smile

A post shared by Yvon Jaspers (@yvonjaspers) on

Advertentie

Papa – Hugo Konings

De vader van Knofje had ook voor zijn rol in deze serie al wat ervaring opgedaan en was geen onebekende! Zo had hij rolletjes in maar liefst drie soaps (waaronder GTST) en o.a. ‘Toen was geluk heel gewoon’ en Flodder! Na Knofje speelde hij in verschillende speelfilms en had verschillende rollen in series, waaronder de Hokuspokuspiet in de jeugdserie ‘De Club van Sinterklaas’. We kunnen in ieder geval stellen, dat hij er inmiddels IETS anders uitziet dan als vader van Knofje…

Advertentie

Oma Gooi – Kitty Courbois

De oma van Knofe was pepaald geen onbekende in de televisie- en toneelwereld. Ze speelde in ongelooflijk veel films en toneelstukken. Ze overleed onlangs, namelijk 11 maart 2017, op 79-jarige leeftijd…

.

Knofje nog eens zien?

Ook de kleuters van tegenwoordig kunnen nog genieten van Knofje… (evenals de oudere nagenieters die jeugdsentiment willen herleven)! Knofje is namelijk verkrijgbaar op DVD!

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

log in

reset password

Back to
log in